Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok. iOS9-et érdemes feltenni?
-
.LnB
titán
Nem kell betöltenem az appot. Két helyen is kint van az időjárás: [link] A hátlappal semmi gond. Sőt az 5C azért csúszhat izzadt kézzel. Bár igaz, hogy nagy. Nekem kicsi, a kövi telóm nagyobb lesz.
Viszont, az 5c tényleg jó telefon. egyetlen baja számomra, hogy kicsi. De csak ajánlani tudom. Ha egy iPhone6 nem lenne olyan horror áron baromi jó vétel lenne. Számorma az android felejtős már pár éve.
-
.LnB
titán
válasz
univerzita #1537 üzenetére
Jó tudni, köszönöm.
-
.LnB
titán
Milyen felhőszolgáltatás jár ez mellé a teló mellé? Gondolom iCloud. De mekkora adatmennyiséggel?
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok Apple fan, sőt nem is vagyok otthon az iPhone-ok témájában. De a menyasszonyomnak gondoltam jó lenne egy ilyen készülék. Azt szeretném kérdezni, hogy van valami komolyabb probléma a készülékkel? 5S-t nyomkodtam sokat. Frissítésektől nem lassul? Használható mindennapokban? Mire kell figyelni? ilyen dolgok érdekelnének.Tudom visszaolvashattam volna 1000hszt. nem tettem meg nézzétek el nekem. Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest