- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nafradi
csendes tag
Sokan tapasztalják sajnos és többen írják, hogy készülék cserét követően is tapasztalható…itt több videó is van
https://youtu.be/b84pdPRR9WE
https://www.reddit.com/r/iphonehelp/comments/10e51dc/iphone_14_pro_recorded_videos_has_chirping_noise/ -
nafradi
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek mondjatok valami okosat, mert én már teljesen elvesztemA problémám, hogy decemberben vásárolt 14 pro készülékemen észrevettem, hogy teljesen néma háttér mellett 1080p video alatt van egy ciripelő alaphang. Szoftverfrissítések nem oldották meg szóval gondoltam fölösleges a restore. Bevittem múlthét szerdán Almárium-Pro szervizbe ahol a diagnosztika lefuttatása után bekérte a telefont az európai szervizközpont. Ma hívtak, hogy mehetek is érte, mert kaptam egy teljesen új készüléket. A tök jó ügyfélélménnyel a hátam mögött hazatérve be is állítom biztonsági mentésből majd egyből videó teszt és UGYANOLYAN. 4k-ra állítva egyébként ennyire éles cicergést nem tapasztalok. Bocsi a mondandóm hosszáért, de így tuti nem hagytam ki semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest