- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Én is mint írtam évekig használtam, nagyon jó a fogása, és alig lesz tőle vastagabb a telefon, csak nálam az említett ok miatt eljött az idő a cserére.
Amúgy a Pitaka most jött ki egy masszív tokkal, csak ez már nálam túl bumszli kategória.
-
GreenGoblin
őstag
Annyira, hogy 5W-os gyárival töltöm este 100-ra fel miközben repülőben van és hideg felületre rakom. Az optimális töltés be van kapcsolva.
Napközben sosem töltöm, ha játszok, navigálok közben nem töltöm.
Ja általában 20-30 környékén, néha 10 van mikor este felrakom.
Vezetékmentes töltést nem használok a hő miatt. 20-az töltőm is van de nem használom.
Ennyi. -
Semennyire. Most arra vagyok kiváncsi, hogy a kb megjelenéskor vett 6s plusom alkuja mikor megy be az alá a határ alá amikor már nem írja ki hogy támogatja a normál csúcsteljesítményt, sose volt odafigyelve semmire a töltésénél és még mindig nem akar leromlani az alá az akksi.
-
SeatZola
őstag
Én is ettől féltem, de a különbség hivatalosan 0,6 vs 0,85 mm. A valóságban semmi méretbeli különbség nincsen köztük, csak az Air, amikor nincs benne a telefon akkor olyan kicsit vékonykább érzet. Amikor bennük a telefon akkor semmi különbség.
atireg #2434: arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a ventirácsba helyezhető MagEz tartó tényleg megtartja-e stabilan a telót. Most ilyet vadászok....
-
SeatZola
őstag
Nekem a Pro-n Pitaka MagEz tok van, a fiamnak a sima 12-n Pitaka Air. Egyik sem csúszik még nedves kézzel sem. Én ajánlom a MagEz tokot, olcsobb mint az Air és így egymás mellett nézve, sokkal komolyabb minőségnek tűnik, mint az Air!
Üvegből a Shield One Black Edition jött eddig be nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külpolitika
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest