- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A clearplex-et én is kipróbáltam, 2 teljes napot bírtam nézni, utána letéptem róla, és akármennyire azt mondták nem karcosodik, hát az karcos volt, ugyan tényleg el lehetett tüntetni hajszárítóval, de kb 4-5 óránként lehet ezt csinálni, ráadásul ki sem ér a széléig.
Egyrészt furcsálltam azt is, hogy azt mondják semmi baja nem lesz a hangszórónak attól a löttytől, mert "kiszárad", de azért letakarhatnák, mert rendesen folyik oda be a cucc.
Ez a clearplex tényleg egyvalamire jó, hogy jól elba....a a kijelző minőséget és mivel nem ér ki a széléig, ott szépen a karcoló porok megfogják tenni hatásukat.------------
XPRO
[link] <<<< Ezt már elég régóta írtam és több helyre is évek óta várok rá választ, de azóta sem kaptam...
----------De mindegy nekem, a te telefonod, dehogy egy 5-600 ezres készülékre csak is minőségi 100%-ban lefedő üvegfóliát raknék (raktam is), mert ezen már a tkm spórolna...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest