- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok #123 üzenetére
Munka szempontjából amúgy? Igen én is kaptam hozzá o365 1 éves előfizetést. de az iWork nekem elég, majd Libreoffice kerül rá...
Amúgy pedig igen, ha munkára használsz valamit, akkor hiányozni fognak rá a megelelő programok. Mert hát játszani k...rv@ drága. Nekem mint befektetés megérte, de ha pl System adminisztrációja használom, röpke pár óra volt ameddig össze kellett vadászni azokat a szoftvereket, amiket úgy az iparban használnak, már amelyik megvan rá, de tudom, nálatok trollországban mindenre is mást használnak, mint amit a világon bárhol. Szóval ja ezt a cuccot a Rosetta2, brew, és port menti meg nem az M1 jelen pillanatban még.
Pár év múlva nyilván lesz rá minden, de most még nincs.
Azért ez nagyon vicces, hogy te magyarázol arról, bárki panaszkodik arról. hogy még kompatibilitási probléma van vele, mert hát ha Te ezeket nem használod akkor senki...Ember Te normális vagy?
-
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok #116 üzenetére
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, újból, mert a munkámhoz szükségem van rá, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit....
Ja hát még szerencse, hogy van rá brew, meg port, mert nélküle elég sok minden hiányos lenne, amúgy meg szeretem az okoskodó embereket, mert ha szerinted nekem nincs, akkor aztán nincs.... Ember nem baj, ilyenekkel jössz elő, csak legalább ne ilyen aljas módszerekkel jönnél elő....Volt már Mac-em évekkel ezelőtt, de most magamnak is vettem egyet.
Tudod az a szomorú, hogy ennyire primitív módszerekkel próbálsz érvelni. Gondolom, hogy most bizonyítottam, hogy van nem kérsz bocsánatot, mert Árpád népe nem tágít. Hiába kár volt ide beírni, mert annyi fanatikus van itt, hogy vitya szektája innen veszi a kiképzőket.... -
Divinity
őstag
válasz
PavelVagyok #123 üzenetére
Továbbra sem macOS-ről hanem iPadOS-ről beszélünk és azért számos különbség van, pl az említett FinalCut sem érhető el iPad OS-en
-
hallador
addikt
válasz
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit.... -
Divinity
őstag
válasz
Mac-re? Szerintem te valamit nagyon keversz
-
moleculez
veterán
válasz
PavelVagyok #117 üzenetére
Csak Te nem látod, mert Ő említette.
-
super21
csendes tag
válasz
PavelVagyok #62 üzenetére
Ezt a hardvert még az android se tudná lelassítani, bár kitudja...
-
Somatom
veterán
válasz
PavelVagyok #67 üzenetére
Egy darabig valóban nem tartom valószínűnek a platformváltást, mert pár órája vettem egy Samu Tab S7+ -t. De, egy eszköz/rendszer hiányosságairól diskurálni sztem nem trollkodás. Előzőleg érdeklődtem az iPad topikban a lehetőségekről, de azt tanácsolták, hogy a vázolt elvárásaimmal felejtsem el az IOS vonalat.
-
Somatom
veterán
válasz
PavelVagyok #61 üzenetére
Az nem célom, hogy megszivassam őket. Csak az, hogy magamat ne szivassam meg.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
PavelVagyok #49 üzenetére
Na mert az iPad-en van vindóz, mi?
(nem komolyan venni)
#30: szerintem ilyen szempontból megnézhetsz m1-es air teszteket, kb. ugyanazt fogja hozni ez is (kisebb eltérések a méretek stb. miatt persze lehet, de a lényegen nem változtat). Xcode tapasztalatával tudom mondani, hogy se egy erőforrásigényes appal nem lehet a gép szájába lépni (gyorsabb mint a legdrágább 16-os mbp, vagy egy inteles imac), se azzal, ha egymás mellett fut egy PS meg mondjuk a Final Cut, miközben megy valami 4K is yt-n pl. Ez meg szerintem már valós használaton túlmutat, legalábbis 2-3 ilyen cuccot egyszerre ha használni szeretnék, én biztos nem az iPadOS-ra hagyatkoznék, mert a legtöbb appnak a desktop verziója ilyen szempontból jobb (vagy inkább csak simán ott érhető el).
#35: nem rossz ez a játék, végre valami ami megizzasztotta az a13-at
bár első ránézésre nem feltétlenül értem, hogy miért, lehet valami optimalizációs cucc van a háttérben.
-
törölt tag
válasz
PavelVagyok #41 üzenetére
Nagyon jó megfigyelő vagy le a kalappal, egy igazi géniusz. Köszi az építő jellegű hszt ezért kár volt regelni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez most a világ legerősebb táblagépe, fantasztikus kijelzővel, csillagászati áron. Most még nem éri meg, de később lehet, hogy igen.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest