Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Jó cuccaid vannak, élném ezeket az eszközöket én is.

Nekem egy iPad 5 (2017) van 32 Gb-os verzióban. Az a helyzet, hogy még így is totál használható iOS 14-gyel. Lehet, hogy 1-2 éven belül váltanom kell már a SoC miatt, de amire használom (böngészés, videók, Onedrive, Onenote, Mail, ...) még majdcsak simán elmegy. Az akksi se halt még le, megdöbbentő.
Viszont a kijelző lehetne jobb, és az nem fejlődött ebben a modellben sem. Az előlapi kamera nagyon béna. A külcsín unalmas. A hangszórók lehetnének fejlettebbek (a Mate 20 Pro-m sokkal jobban szól). A 32 Gb kevés alapmodellnek is már meglátásom szerint.
Én minimum az iPad Air-t venném magamnak már, de új belépőként az iPad-ek világába jó lehet ez is. Nekem nem lenne túl sok előrelépés, pedig eltelt pár év az iPad 5 óta.
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Élesváltás!
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Te mióta váltottál "csatornát"? Ha nem keverlek valakivel, akkor mielőtt letiltottál volna Napidroidon, véres szájjal kampányoltál az Apple ellen, és Huawei termékeket preferáltál. Persze az is lehet, hogy egy másik Kakuk Tamásról van szó.
Ő elég makrancos volt Apple témában. Ebben az esetben elnézést kérek a tévedésért. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- BMW topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest