Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Jó cuccaid vannak, élném ezeket az eszközöket én is.

Nekem egy iPad 5 (2017) van 32 Gb-os verzióban. Az a helyzet, hogy még így is totál használható iOS 14-gyel. Lehet, hogy 1-2 éven belül váltanom kell már a SoC miatt, de amire használom (böngészés, videók, Onedrive, Onenote, Mail, ...) még majdcsak simán elmegy. Az akksi se halt még le, megdöbbentő.
Viszont a kijelző lehetne jobb, és az nem fejlődött ebben a modellben sem. Az előlapi kamera nagyon béna. A külcsín unalmas. A hangszórók lehetnének fejlettebbek (a Mate 20 Pro-m sokkal jobban szól). A 32 Gb kevés alapmodellnek is már meglátásom szerint.
Én minimum az iPad Air-t venném magamnak már, de új belépőként az iPad-ek világába jó lehet ez is. Nekem nem lenne túl sok előrelépés, pedig eltelt pár év az iPad 5 óta.
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Élesváltás!
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Te mióta váltottál "csatornát"? Ha nem keverlek valakivel, akkor mielőtt letiltottál volna Napidroidon, véres szájjal kampányoltál az Apple ellen, és Huawei termékeket preferáltál. Persze az is lehet, hogy egy másik Kakuk Tamásról van szó.
Ő elég makrancos volt Apple témában. Ebben az esetben elnézést kérek a tévedésért. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- Marvel Snap
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő