- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolBoy323 #105 üzenetére
a quickoffice-ban is van pdf olvasó, de eddig minden ilyen progihoz képest (pdf olvasó, akár doctogo vagy bármi más része, akár különálló) sokkal jobb, gyorsabban nyit meg full képes könyveket (többandroid programozásos könyvet olvasgatok), a lapozása is korrektebb, tud oldalhoz ugrani, akármekkora zoomot tud (nem csak 4-5 fokozatot), megjegyzi az oldalszámokat, stb... persze ezek közül sokat tud más progi is, de így ilyen szinten egyben én csak ebben találtam eddig meg...
lehet hogy semmi se tud határozatlant számolni, nem olvastam utána, csak abból merült fel bennem ugye, hogy azért csak két féle van
appbraint igen, nem olvastam sokáig, igazából régebben használtam, és akkor is csak kevés ideig... inkább az sd-n tartom a telepítőket, nekem ez a "backup"
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest