Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem a Firefox OS-nek is nagyon fel lesz adva a lecke azzal, hogy 2010-es és a 2014-es hardveren is valamennyire mennie kell. Egyelőre azt mutatja az androidos tapasztalat, hogy a cégek rémesen könnyen összedobnak brutális hardvereket, de az OS csiszolásában iszonyatosan gyengék. Nehezen hiszen, hogy a Firefox OS-ben másképp alakul majd. Egyelőre az Apple kevésféle hardver és alapos, zárt optimalizálás elve tűnik sikeresebbnek...
-
dabadab
titán
"Majd jön a Firefox OS, ami teljesen nyílt, így a fejlesztőknek teljesen szabad a keze"
Ilyen szempontbol az Androiddal sincs semmi gond, a gyartok most is tehetnek bele openCL drivert, a hirben szereplo OpenCL gyomlalas csak a Nexus4-et es a Nexus10-et erinti (es ott is csak a gyari firmware, CM-ben pl. siman lehet OpenCL (nem tudom, hogy van-e))
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest