Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Igazán kitehetnének a hatból kettőt külső SATA-ra. Nameg DisplayPort sincs.
A legjobb aláírás a héten
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Inkább a DFI 790GX-M2RS érdekelne, arról nem akartok írni? Ütős kis mATX lap
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Jol megtomtek ezt az alaplapot
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Sandormaster
aktív tag
Ha CF-be kapcsolunk két vga-t, akkor mennyit számít a teljesítményben ha az egyik x16-os a másik meg csak x4-es foglalatban van?
-
sNORh
addikt
nembaj az, végre egyre jobban virágzik az amd lappijac márcsak proci kék hozzá..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
MZsoltee
veterán
A hűtőborda egy az egyben a gigáé, először azt hittem elírták a címet
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Gyuri27
félisten
válasz Sandormaster #6 üzenetére
A vgatól függ. Egy középkatos vga-nak szvsz pcie-ből a 4x-s elég is lehet.
Nem tünik ez rossznak asus létére. 3vga-val kiváncsi lennék mit muzsikál.Amd - Radeon - Ryzen
-
pok.tom
aktív tag
jó kis amd lapka ez nekem tetszik, mondjuk mar nem amd van de ha az lenne..
amúgy meg kiváncsi lennék az árra, meg h. mennyire forró az a chip passzív hűtőrendszerigénybe vehető az Express Gate nevű rendszer, egy olyan minimalista, a bekapcsolás után néhány másodpercen belül elérhető szoftverkörnyezet, mely a fő operációs rendszer betöltése nélkül lehetővé teszi néhány (üzenetküldő, böngésző, képkezelő stb.) alkalmazás használatát.
ez meg nem nagy szám mar régóta van ilyen...mondjuk az inteles ha jól tudom..MZsoltee: azért volt annyira ismerős az a passzív hűtés nekem, gondolom az asus nem szorul ra arra h. a gigabytétől lopjon ilyen 5letet
[ Szerkesztve ]
-
IP cím alapján, serverlog...
Egyébként az ő webserverük van úgy beállítva, hogy ne engedje a közvetlen linkeket bizonyos fájltípusokra. Böngészőtől teljesen független a dolog.ON: A lap ára?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
félisten
Opera alatt nem megy. FF, IE oké.
(#19) lezso6: Ennek ellenére FF, és az IE gond nélkül megjeleníti a képet a főoldal nézegetése nélkül, míg az Opera nem.
mod.: Ha copy-paste-el rakom be az Opera címsorába, akkor műxik. Sőt, utána a link is oké.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
leviske
veterán
Miért érzem ugy, hogy az ASUS igyekszik megtartani külsőben a különbséget az Intel és az AMD lapjai közt?
-
Thulcandra
senior tag
Nem tud valaki esetleg tesztet ezzel a lappal 2 magos procival, voltmoddal mennyit zabál ? Vagy végülis bármilyen 790es chipsetre épülő lap tesztje érdekelne fent említett tényezőkkel.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Oliverda
félisten
Ne az Intel chipsetekhez hasonlítgassuk mert az egy kicsit más tészta. A 790GX chipsetet az nF 750a ellenfelének szánja az AMD, tehát kb. hasonló felszereltségű lapokat kell várni 790GX-re is mint amilyenekt 750a-ra csináltak. A csúcs az a 790FX+SB750 lesz.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
-
Danielson993
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem ez egy prima alaplap alapból van benne vga is!
Am azt áruljátok el hogy mind a négy memória helyet megtömhetem neki 1066mhzes rammal? -
pok.tom
aktív tag
válasz Danielson993 #30 üzenetére
négy RAM modul társítható 8 GB maximális összkapacitással, illetve legfeljebb DDR2-1066 sebességen.
pontosan. -
Thulcandra
senior tag
válasz Danielson993 #30 üzenetére
Ezekkel a procikkal igen [link]
(a többivel meg nem támogatott az 1066 egyáltalán)
[ Szerkesztve ]
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
leviske
veterán
Nem hiszem. A 790GX jobban felszerelt, mint a 790X... és a kettő közül, csak a GX kap SB750-es déli hidat (ezzel jobb tuning képességeket).
(#34) Oliverda : Ő arra gondolt, hogy a 790X-nek kéne a P45-el egy szinten lennie és a 790GX-nek a G45 (2x8x)-el egy szinten, de a táblázatban fordítva van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Úgy értettem, hogy a táblázatban a 790GX-et, és a 790X-et cserélték fel.
Csak gondoltam, hogy az integrált grafikás lapoknak egy szinten a helye, de ha más a felszereltsége, akkor nem szóltam.
ui.: Na, most látom (nagyban megnézve), hogy az AMD-től származik a kép. Feltételezem, hogy ők tudják, hogy mit mihez csináltak.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
pok.tom
aktív tag
válasz Thulcandra #33 üzenetére
és melyikkel nem?
-
craine12
tag
válasz Thulcandra #25 üzenetére
Bár nem 790-es, de gondolom hasonló lehet a fogyasztása: 780G
#30 Danielson993: Tudomásom szerint csatornánként csak egy memóriát támogat 10066-os sebesség mellett, tehát vagy 4 foglalat @800, vagy 2 @1066. (Asszem a gyártó oldalán olvastam.)
No woman. No cry. No kidding.
-
Danielson993
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már elhangzott ez a kérdés itt de nem baj!
Lehet tudni már, hogy ez az alaplap mikor jelenik meg itt MO-n??
Ha esetleg már megjelent akkor vki megtudja mondani a leendő árát?
THX! -
törölt tag
válasz Danielson993 #41 üzenetére
Majd.
-
DuplaZso
aktív tag
Tehát akor a lap DDR2-es memót nyel, és az integrált grafnak meg van "dedikált" DD3-a ?
Vagy mos miva ?Egyébként pedig : fogyasztás és ár ? Tesztet kérünk !
-
-
Oliverda
félisten
-
Danielson93
csendes tag
Szoasztok!
Az Asuslapjába 16 gb memória fér a hivatalos lap szerint ha jól értelmezem! Nem csak 8!
"4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR2 1066/800/667 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture"[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
válasz Danielson93 #47 üzenetére
szvsz ott a pont
-
BlueAthlon
senior tag
Én abból indulnék ki, hogy nem akartak változtatni a memóriaalrendszer felépítésén és egyszerűen egy átmeneti tárat iktattak be pluszba az UMA mellé.
Miért?
Tanulmányaim szerint a a grafikus memóriák egyik sajátossága hogy blokkokban is kezelhetőek a celláik, elérvén hogy azonos adatokat tartalmazzanak külön cellákra vonatkozó beírási utasítások nélkül. Másrészt ez a memória bementei kapcsolási rajza is különbözik ( Cím/ adat / IO / CS / WE lábak és társai ), bár ebben javítson ki vki, ha tévednék...
VGA kártyákon a GPU alapból GDDR szabványú memóriák kezelésére van felkészítve, IGP esetén alkalmazkodni kell a meglévő memóriarendszer sajátosságaihoz és ennek megefelően kialakítani a csatolást...
Tehát egyszerűbb volt egy azonos szervezésű ram egység közbeiktatása, amely nem borítja fel az alapkoncepciót, nem igényli a memória alrendszer nagyfokú áttervezését, csak bővítését. Gondolatom szerint ennek köszönhetően K10 Crossbarja felé futó vezetékezés és rajta áthaladó parancs / adat / vezérlés hierarchia nagyban megegyezik az Sideport / Performance Cache-éval...
[ Szerkesztve ]
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
-
törölt tag
válasz BlueAthlon #49 üzenetére
A HD3200 és 3300 is képes GDDR memóriákat használni. Az UMa nem zavaró tényező, lévén az IGP is a K8/K10 procikhoz hasonlóan egy crossbar-on keresztül fér hozzá az erőforrásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest