- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
GuruZone #685 üzenetére
Nálam tegnap települt, lett egy PAI menüpont (Personal Activity Intelligence)
-
-
Cancer
senior tag
válasz
GuruZone #321 üzenetére
Ez nekem azért fura mert Xiaomi boltból vettem az enyémet október elején és még a fehér dobozosat sózták rám!
Vissza vigyem reklamálni, hogy adjanak egy korrekt darabot?
Írtam a support@amazfit.com-ra is már, hátha lesz foganatja...bár az, hogy instabil a GPS kapcsolat nem tudom mennyire szoftveres hiba...Az autógyártók ilyenkor szokták visszahívni a sorozatot. Most illene kicserélni ezeket működő darabokra, ha szoftveresen nem javítható...
Elnézést azért háborgok folyamatosan, mert nekem ezzel a teljesítménnyel kb a lényegét veszíti el az óra...
-
morfeus08
tag
válasz
GuruZone #331 üzenetére
Ezt a topicot kb egy hete, a másikat megjelenés óta. GTR 47mm volt az első kinézett óra de ilyen botrányos gps-el inkább lemondtam róla, ami főleg azért csalódás mert a Xiaomi-tól ennél nagyobb odafigyelést/minőséget szokott meg az ember.(GT2 árát kicsit én is sokallom de kb nincs más normális alternatíva)
-
Cancer
senior tag
válasz
GuruZone #273 üzenetére
Nekem még csak az 1.3.4.14 van fent. Hogyan lehet frissíteni?
Amúgy láttam többeknél, hogy az aktivitás közbeni GPS mérés "viszonylag pontatlan". Sajnos én is ezt tapasztaltam, bár olyan veszedelmes "gyerekrajzokat" nem produkált még nekem. Ha lehetne olyat, akkor kicsit délnyugatra eltolnám a tracket és máris elfogadható kategóriába tartozik. Mondjuk ez nagyjából a kínai eszközökre jellemző.
Előző telefonom Huawei P10 volt, Runkeepert használok. Vettem egy Honor Band 4-et, ami ugye a telefon GPS-ét használja. Nos az vicces volt, hogy mondjuk minden km-en, egy 20-30 métert nőtt a két app között a mért különbség, holott egy időben futottak, ugyanazon a hardware-en. Volt, hogy a végén ~5-10% különbség is lett távban. Szóval ez szerintem abszolút szoftveres hiba.
Most egy Mi9SE-m lett. Nos ez mr a Runkeeper-ben is produkál elképesztő "vonalvezetést"...pedig papíron ez a készülék többféle műholdrendszerrel kommunikál, tehát növekednie kellene a pontosságnak... -
xhege
veterán
válasz
GuruZone #211 üzenetére
Nem örömhír. Hát akkor lehet nézelődök még. Az a szomorú, hogy a Pebble meghalt, és a piaci rést nem igazán töltötte be senki. Sok embernek lenne szüksége szerintem tökéletes értesítéskezelésre, mindenféle aktivitásmérő, pulzus, vérnyomás, alvás egyéb hókuszpókusz nélkül.
-
M0RGI
őstag
válasz
GuruZone #188 üzenetére
Igaz. Bicónál, futásnál más a helyzet. Gondolom gyaloglást indítva a lépéseket nézi, de a többi esetben a gps-t, ahol valóban a végeredmény már fals lesz. Mondjuk én sportolásra nem igazán használom. Maximum túránál a megtett távolságra.
Bip tényleg pontos volt, nem értem a gtr miért nem? Reméljük nem hardweres a gond. -
Algotis
addikt
válasz
GuruZone #161 üzenetére
Ez meg az én 42-esem GPS-e:
Ma reggel kaptam meg, mostanra meg Madridba jöttem, így ez az első alkalmam kipróbálni, belváros legközepe tele hatalmas épületekkel, de azért kb 1 perc alatt talált GPS fixet, viszont azért a térképen átsétálok egy néhány bank és nagykövetség tetejénKíváncsi vagyok, kevésbé sűrű területen milyen volna, ilyen körülmények között ez megengedhető neki?
-
Kutykurutty7
aktív tag
Köszi!
Ma csináltam egy 5%-ig való lemerítést, majd kb. 4 órát a töltőn hagytam. Miután levettem a töltésről, ráböktem a "Factory Reset"-re. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy ettől észhez tért a "drágaszág".
Futottam már korábban egy kört a Gearbest support-tal is, de nem sok használható tanácsot adtak, pedig nagyon büszkén ajánlgatták magukat az egyik oldalukon, hogy ha akkuproblémát vélünk tapasztalni az óránál, akkor forduljunk hozzájuk, majd segítenek.
-
Engikrisztus
tag
Én is lassan egy hónapja használom,Gearbest rendelés. Szeretem,de sajnos nem teljes az örömöm. Hétvégén már harmadszor fordult elő az a bosszantó dolog,hogy indulok bringázni,indítom az aktivitás követést.Menet közben időnként ránézve megy szépen a dolog,de úgy kb 15 km után ránézek és már az időt mutatja,kilép a követésből,mentés nélkül.Még egy bringázásomat nem tudtam végig követni,volt,hogy a 38 km-ből az utolsó 5 km-re voltak adatok.
Ezzel szemben tegnap a 4 órás gyalogtúrát szépen végig mérte.Nem jövök rá,mitől lehet ez.
Amúgy amit elment a gps,azt viszonylag pontosnak látom.
Üzemidő tényleg príma,az alvás elemzés meg inkább érdekességnek jó. :) Nekem az AOD totál lényegtelen,nem használom.
Mikor megjelent,még nem volt hír a Stratos3-ról,igazából én is a Stratos utódjára vártam ,no meg a 4gb belső memória se ártott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest