Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Erre csak annyit, hogy nekem egy ddr3-as HD 4650-el (ami közel 4670 szintre van húzva) 1280x800-ban normal beállítások mellett tökéletesen fut. 1440x900-ban is érzésre olyan 30 körül van átlag, azért az alacsonyabb, mert úgy érezhetően gyorsabb.
E5200@3,3GHz, 4G ram, Win7 64 bit.
Nem egy csúcs gép, na, ahhoz képest mégis szuperül fut, szerintem igenis jól van skálázva.
Az egyéb lehúzásokat sem értem a cikkben: teljesen hű a filmhez a kidolgozás, tele van eredeti ötletekkel (melee-k, kivégzések, predator ugrása, fegyverei stb.) A multin tényleg lehetne még csiszolni, de ez csak idő kérdése, meg úgyis jönni fognak a modok stb. Szerintem nagyon jól sikerült, kár ennyire lehúzni.
-
IdiotElf
csendes tag
na már a fagyás nincs jelen driver hot fixtöl de dx11ben inditom a gamet akkor intro után dob ki ^^ nem tud vki vmi megoldást?
am lehet rossz topikba írtam
-
IdiotElf
csendes tag
nekem az avp dx11ben el sötétül azt telesen kifagy a gép
már a fő menüben ^^ -
sto1911
veterán
Beirom ide is, hatha valaki meg nem tudja: az AvP alap prioritasi szintje a legalacsonyabb, igy lehetseges, hogy lassabb, mint amit a konfig amugy elbirna. Megoldas: feladatkezeloben megkeresni az AvP-t, jobb gomb, prioritas > normal.
-
Biga123
addikt
A motion blurt hol kell kikapcsolni???
Kilehet egyáltalán??
Vagy van benne? mert DX11-el indítva olyan mintha lenne ..
De lehet csak kevés a gépem?
DX9-be semmi gond..70-100 fps.. -
AMD_ok
őstag
Nem tudom,hogy sikerült ez a bench, mert nálam (konfig aláírásomban) minden alapon megy, és 40-55 között mozog az fps, és minden, tényleg minden maximumon....
-
Tom5
addikt
válasz
fasterware #117 üzenetére
Én csak ámulok, hogy mindenki szidja a játékot. Akad, lassú, szaggat, ronda, nemeztvártuk. Tény, hogy nem fut DX11 üzemmódban rendesen (patch tán javítja), tény: rövid lett. De ezt leszámítva nekem nagyon bejön. Szerintem DX9-ben is szép a grafika, hangulatos a játék (trophy killek nekem tetszenek), multi rész még nem teljes, de ha elkezdem én alig bírom abbahagyni. Nálam 10/8 a játék. Mondjuk nem vagyok egy nagy gamer.
-
smkb
őstag
Nem arról szólt s fáma, hogy DX11 alatt szinte ingyen van az élsimítás és már csak azért megéri a DX9-hez képest? Az itt látottból, ez nagyon nem így tűnik...
-
Xaels
félisten
Fura eredmények szerintem. Ezt az én 3,3GHz-re húzott Q9300-asom is hozza. Minden fullon és szerintem tökéletesen élvezhetően megy a játék, Igaz csak 1440x900-ban. Az Advanced Shadows-t meg nemhiszem, hogy be tudják mutatni állóképe(ke)n...
-
Tom5
addikt
válasz
fasterware #114 üzenetére
Ugyanilyen a konfigom (csak alapból 4 magos) és semmi szaggatás akadás. Nem lehet, hogy valami fut a háttérben és azért akad? Esetleg torrent vagy valami?
-
fasterware
aktív tag
Van valaki másnak is drasztikus fps csökkenés bizonyos pályarészeknél? , mert nekem elég sokszor előfordul. Cpu: Phenom II X2 545, Radeon 4850 512 mb, 4 gb 1066 mhz. Lehet, hogy kevés lenne a 4 gb ram? 1920x1080 high. Bár lehet, hogy csak megint 1 " jól megírt " játékot csináltak. 4 cpu maggal is kipróbáltam, ugyanez a helyzet.
-
Silenzio
addikt
Miért jelentené azt? Szövegértés, ember. Mi van odaírva? Akkor IS használhatjuk vagy akkor NEM használhatjuk? A DX11 mód kompatibilis a DX10.1-gyel és DX10-zel is. De az API DX9 módban is képes futni. A shader 4.1 100% kompatibilis az 5.0-val, bár úgy tudom, a tesszellációt nem képes sem renderelni, sem emulálni. Valszeg a Rebellion elrontotta a DX11 módot, ezért a kódúttal nem 100% kompatibilis kártyákon szar a játék. Nálam kivág a desktopra az esetek 95%-ában azonnal. Ettől még a DX11 hivatalosan működik 10.1-gyel.
A Rebellionnak meg egy újabb rossz pont. A drága pénzen vásárolt hardverem 1. használja ki a játék, 2. játékélményt is elvárnék, az AvP viszont nem köt le, az első két résszel ellentétben. Ezek után kétlem, hogy megveszem eredetiben, max ha végre ki tudom próbálni, és legalább grafikailag nyújt valamit a játék.
a_n_d_r_e_w: Miféle hotfixről beszélsz? Nem hallottam ilyesmiről.
-
KvPt
tag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Most neked mi a bajod? Senki nem mondta, hogy a dx 11 tesszelációval együtt is gyorsabb lesz, mint a 10 vagy 9. Nem véletlen most kezdik bevezetni ezt az eljárást, még ezek a mostani kártyák se nagyon bírnak vele. De ehhez semmi köze a játék optimalizáltságának, ez az eljárás egyszerűen ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest