Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp91
aktív tag
Na az volt a baja hogy 21 fájlt nem rendesen szedett le a steam,újra letöltettem vele aztán elindult de fekete képernyő fogadott és sehol semmi. Mondom mi a franc baja lehet,nézelődök a fájlai között, swarm mappán belül scripts azon belül cfg mappa és ott van egy video.txt, megnyitom erre látom hogy alapból 1600x1200, na mondom szép a monitor nem is tud annyit nem csoda hogy nem ment. Átírtam 1024x768-ra egyből jó lett.
-
Thome
veterán
válasz
CurrentValue #194 üzenetére
Az is valószínűleg közre játszik, de ha csak mondjuk (nem tudom) 1 gigát eszik meg, lehet akár 20 giga ramod is, ha ugyanolyan sebességgel dolgozik. Igazából nem tudom mi lehet a gond. De az a lényeg, hogy fut így is játszhatóan.
-
Akos96
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #184 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, működik.
-
Thome
veterán
válasz
CurrentValue #192 üzenetére
Azt hogy hozod össze? Ez totál hihetetlen, hogy elvileg erősebb a gépem, és rosszabbul fut (Igaz ez a Starcraft 2-re is, egy sima HD3470 (noti) elviszi mediumon, az én noti 3470 + hd3200 cf-ben meg lowon...)
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Nekem meg menüig simán eljutott aztán játék indításnál állandóan kifagyott/kilépett, a megoldás nekem: tiltottam az ESET Smart Security tűzfal részét és így már megy a game! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #184 üzenetére
igen, a steam nem szereti az ékezetes mappákat, sok szívás van vele, ha ilyenbe teszed!!!!
-
-
CsiguszMaxim
senior tag
Akinek nem megy a játék és no steam és quit van a menüben az telepítse újra az egész steamet egy nem ékezetes mappába.
-
Kismonos
csendes tag
Aki szeretne játsszani, vegyen fel steamen: Kismonos. Már toltam 3 órát
Asszem lvl 13 vok, fasza játék! Magyarokkal szeretném most tolni.
Szóval Kismonos a Steam accom
-
Scorpio06
aktív tag
Nagyon jó kis játék, el vagyok vele rendesen. És még TF2-höz is lehet sapkát szerezni vele!
-
Akos96
senior tag
Nálam egyszerűen nem jó. Elindítom, és két menüpont van: No steam, és Quit.
-
Archanon
őstag
válasz
Archanon #175 üzenetére
Hát emberek, ez nekem lehet még várat magával, mert minimum beállítások mellett, 800x600-as felbontás alatt is csak 20-25 FPS-t érek el [ez még gyors lenne], de amikor belassul, egyszerűen játszhatatlan...
Meg valahogy nekem nem úgy jeleníti meg a játékot, ahogy kéne, van egy erős szürke "köd". Hiába, Intel x4500 nem [mai] játékra való...
Egyébként meg nagyon jó kis játék, el lehet vele szórakozni, s a coop mód biztos mégjobb. Offline próbáltam, eljutottam a liftig, de ott az irgalmatlan akadás [3-4 fps] miatt jól behaltam. Az irányítás elsőre valóban elég szokatlan volt, de egész hamar belejöttem.
No, de legalább lenn van... most már csak vidikari kéne. -
@rglaaf
veterán
vagy én nem találom vagy tényleg nem lehet egér senset állítani?
#173 innen
-
Thome
veterán
Nickem: tommyking9228
Lehet felvenni, ha valaki akar coop. -
Archanon
őstag
No, én is rákaptam a letöltésre, 20 perc alatt 90% jött le, szóval hamarosan én is kipróbálhatom. PH-s csoportba én is beléptem, remélem így lesz is majd party.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
huskydog17 #169 üzenetére
Próbáld meg, a listában, a játékon jobb klikk -> Tulajdonságok -> Helyi Fájlok -> A Játék gyorsítótár épségének ellenőrzése.
Angolnál:
a játékon jobb klikk -> Properties -> Local Files -> Verify integrity of game cache.Most nézem a fórumot, amit linkeltél, hogy ez nem oldja meg a problémát.
-
dunc
nagyúr
Este én is beállnék egy aktuális partyba,honnan látom,hogy megy-e ph csapat ?
Nem jön be az oldal,ahol a ph-s teamhoz lehetett csatlakozni !? -
huskydog17
addikt
válasz
marked one94 #171 üzenetére
Éppen ez az, hogy nem, hiszen ahogy írtam, el sem indul a játék!
Úgy tűnik azonban, hogy nem egyéni problémáról van szó, ugyanis ebben a fórumban is sokan ugyanezzel a hibával panaszkodnak! -
marked one94
őstag
válasz
huskydog17 #169 üzenetére
Nekem elindult, pedig ez a első játékom steamen. De még csak a menüt néztem meg, vagy te még odáig sem jutottál el?
-
gooool
őstag
Én is töltöm már,tegnap este mire lehetett volna szedni elaludtam.
Eddig biztatónak tűnik a játék,ahogy leírtátok.Ha nem gond felveszek innen pár embert a friends-be úgy könnyebb lesz gamelni multiban. -
huskydog17
addikt
Segítséget szeretnék kérni!
A játékot a Steam kliens letöltötte (2026 MB), de egyszerűen nem indul el, a következő hibaüzenetet írja ki:
"Failed to load the Launcher DLL: (null)"Próbáltam már többféleképpen megoldani: letöltöttem újra az egészet, újraindítottam a klienst, töröltem a bin könyvtárat, de semmi sem segített. Miért nem megy?
Amúgy fent kell lennie egy másik Source Engine-es játéknak is? Csak mert olyan nincs telepítve, jelenleg csak az Alien Swarm. Ez lehet az oka?
-
Viktor77
titán
válasz
CsiguszMaxim #166 üzenetére
Én az ingyenes Portal miatt raktam fel Steamet, és csak ingyenes játékaim és kiegészítőim vannak. És megy a játék, szóval elvileg másnál is mennie kéne.
-
bAtt001
addikt
válasz
marked one94 #165 üzenetére
Nálam teljesen simán fut eddig
. Amúgy nekem nagyon bejött a játék így első pillantásra. Ha valakinek van kedve vegyen fel steamre batt001 néven vagyok és játszhatunk majd.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ha valaki csak ezért rakott fel steam-et akkor annak is menni fog? Most próbálják telepíteni de ahogy belépett a játékba az fogatta, hogy no steam meg quit és ennyi.
Mod Ha valakinek nincs semmilyen játéka azt egyáltalán nem tudom felvenni friendsbe?
-
marked one94
őstag
Na én is beléptem a group-ba csak még a játék 50%-nál van. Remélem menni fog a gépemen játszhatóan mert még nem coop-zotam
-
Viktor77
titán
Na, most direkt kipróbáltam. Az online játékban nincsenek bot-ok, minimum 2 élő ember kell ahhoz, hogy játszhass.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CurrentValue #161 üzenetére
A group-ot sajna nem találja a steam de vegyetek fel friends-be. ---> csiguszmaximusz
Közben meglett a group is csak reggel van még
-
CurrentValue
tag
válasz
CsiguszMaxim #160 üzenetére
mehetünk
-
CsiguszMaxim
senior tag
Nem jön most valaki?
-
deicide
veterán
Végigjátszottam single-ben az első pályát és aztán újra az első pályát kínálja fel, hogy lehet tovább lépni?
-
-
Egyedül mennyire játszható? Ha nem csatlakozok senkihez, akkor a másik 3 karaktert a gép irányítja, álá Left4Dead?
-
Thome
veterán
válasz
CurrentValue #149 üzenetére
Jó sokáig bírtad, ha szar játék. Pláne ha még maradsz is. Pfűű, de pocsék lehet ez a játék...
-
CurrentValue
tag
máris 3órát elvett az életemből, szar játék.
Minden esetre megvan az első hivatalos Techetek, bárkinek szüksége vala rám keressen bizalommal -
Thome
veterán
Kurvajó kis játék lett ez!
Az irányításától féltem, de bitangpusztulatosan jó!
-
tálusz
tag
Nekem nagyon tetszik a játék! Főleg Medicel nyomom. Szerencsémre jó csapatba kerültem az éjszaka folyamán és elég gyorsan elértem a 16. szintet. Itt már baromi jó cuccok vannak!
Sajna napokban éjjel melózom, de a hétvégém szabad lesz szóval ha valakinek lesz kedve játszani majd szóljon. PH Alien Swarm groupba telle1sz néven vok.
-
ricsy888
senior tag
Csatlakoztam és most töltöm. Este remélem tudunk páran együtt játszani.
-
CurrentValue
tag
gyarapszik a group de sehol egy jelentkező a gémre..
-
CsiguszMaxim
senior tag
Na végig nyomtam az oktatót meg online is játszottam pár emberrel de idegenekhez sztem nem éri meg csatlakozni. Mennek mint a futóbolond. Le is öltek minket a francba
Azt hittem agyatlan hent lesz a játék de abszolut nem.
-
Ez baromi jó, most próbáltam ki.
Rengeteg jó ötlet és kiváló megvalósítás.
Kivételes ár/érték arányú játék.34,424!
-
SenorGrande
senior tag
válasz
cskamacska #107 üzenetére
Tiszta, hogy kész kell legyen már egy ideje, a Steam-es terjesztést is meg kell oldani, gondolom az sem 3 kattintás. Szándékosan írtam abszurd feltevéseket, mert nem tudom elképzelni, mi lehet az oka az 1-2 órás csuszásnak.
Azon kívül, hogy minket ne hagyjanak aludni. . .
Már 31,424-en játszanak! -
@rglaaf
veterán
válasz
Sirandrish #135 üzenetére
az előbb probáltuk 2-n de nem lehet sokáig birni kell az összes kaszt hogy tudj előre haladni
már 20.000-n tolják nem rossz
[link]
-
Egész pofás kis gém lett ez, ingyen nagyot fog aratni, szvsz a grafika is rendben van lehet nyomulni coopba.
-
Sirandrish
legenda
nah..offline én is kipróbálta..biztos nagy buli..de csakis coop-ba.-.egyedül szerintem hamar rá lehet unni..
-
Sirandrish
legenda
dejó..94%ig jött 8-900K-val és it belassul 50K-ra
nah, megint 300K
-
Nálam feszt leáll minden szerver.
Most is áll az ukrán, pedig szépen jött. -
kovsol
titán
most, hogy lejött pont mennem kell aludni mert 5kor kelek reggel és most nézem mennyi az idő
-
dunc
nagyúr
Holnap remélem kiprobálhatjuk együtt !! (olyan alien breed szerűnek tűnik
)
-
Sirandrish
legenda
Nah végre elkezdte szedni..
Két három nap és le is jönnekem 8-900K-val jön jelenleg
-
akangels
tag
Asszem lassan fel kell fogni hogy mindenki le akarja szedni a gamet minél hamarabb úgyhgy érthető a dolog^.^
magyarról még így is jön 130-510 között:d mikor hogy
-
@rglaaf
veterán
válasz
CurrentValue #114 üzenetére
nem ha benn vagy a groupba akkor mindig látod ki mikor mivel tolja
-
kovsol
titán
válasz
Sirandrish #112 üzenetére
steam beállítások letöltés fül ?
-
-
@rglaaf
veterán
akinek van kedve csatlakozzon PH Alien Swarm groupba [link]
Sirandrish: tedd át a letöltési régiót máshová csak nem európa legyen
-
Sirandrish
legenda
Valaki elmondaná hogy tudom leszedni?
Nagyon új még nekem ez a Steam..van egy Install nevü gomb amire ha rányomok nem történik semmi -
cskamacska
addikt
válasz
SenorGrande #77 üzenetére
Ne idegesíts, hogy azt gondolod, hogy..
Akár már egy hónapja is kész lehet a cucc, marketingesek meg eddig ültek rajta, persze az is elképzelhető, hogy tényleg tegnap tolták át az aranylemezt a Valve-nek.
Patch később mindenképp lesz, de mivel automatikus a letöltés, így nem veszel belőle észre semmit.
Nekem meg a cica karmolja a számat, miután magyar szerveren nem indult, elkezdtem Csehországból tölteni 400-100KB/s-al, gondolván tán eddig a magyar szerveren eddig nem is volt fent, visszaraktam csak azért hogy azért se menjen. Ausztria szintén felejtős, Frankfurtból jön most ~30KB/s-al.
Aki a kicsit nem becsüli..
-
Végig néztem csomó szervert az ukrán tűnt a legjobbnak 400-500 között szedi aztán majd elválik meddig.
-
The DJ
addikt
Hát nem tudom... én rákattintottam az oldalon a letöltésre, bejött a Steam, láttam, hogy 2 GB szabad hely kell neki, a notin meg 300 mega van, úgyhogy nem tudtam telepíteni, de nem is látszik az "összes játék" menüben sem.
Igazad van, nem sok jelentősége van, hogy berakom vagy nem, de nekem fontos lenne, mert most nincs gépem hozzá, viszont ahogy magamat ismerem pár nap/hét alatt elfelejtem, hogy ilyen is van
Ha már Steames, akkor jó lenne egy helyen tudni a játékokat, hogy azt tudjam feltenni, amihez épp kedvem van.
-
válasz
Fortissimus #98 üzenetére
Nekem most elkezdte, de ilyen 5-50k max.
Mind1, majd lejön.
Elkiabáltam.ismét pause.
-
HS 2142
őstag
Alapból berakja mindenkinek a listájába, legalább is nekem all gamesbe benn van pedig még nem tölthettem le. De ingyenes játéknál nem lenne túl nagy jelentősége mert amúgy is bármikor hozzárakhatnád, míg a portál már fizetős.
Ez az újraindítós módszer nem jött be. Marad holnapra a letöltés, akkor majd jön 2 megával
-
válasz
Fortissimus #98 üzenetére
Nekem meg lefagyott a steam.
-
The DJ
addikt
Idegen nekem még ez a Steam...ezzel a játékkal például nem lehet olyat, hogy beteszem a fiókomba és csak később telepítem? (Mint az ingyenes Portal esetében.)
Az oldalon csak az "install game"gomb van és egyből telepíteni is akar, de ezen a laptopon se szabad hely, se erőforrás nincs hozzá, viszont jó lenne, ha betehetném valahogy a fiókomba, hogy később telepíthessem.
-
huskydog17
addikt
Ez nem igaz, nálam még mindig túlterhelt szervereket jelez és nem tudom tölteni!
-
CurrentValue
tag
Toolsba megjelent 1-2 cucc:
Alien Swarm - Dedicated Server
Alien Swarm - SDK
Szükséges valamelyik letöltése?Én sem állitottam, Franfurtbol kapjuk az áldást, izzad a netem
Ott mindenki sörözik vagy mi a fakk?
-
@rglaaf
veterán
én valami kinai régóra tettem a letöltés ott jön rendesen magyaron el se akart indulni
-
Végre elindult nálam is, csak lassú 50-100k.
Begyorsult 500-600k. -
csoli31
aktív tag
Nálam ha minden jól megy, akkor kb. fél óra és ki is próbálhatom (remélhetőleg).
-
CurrentValue
tag
400 felett jön, és mehetünk
javaslom annak aki ezerrel nézte eddig és zöld installra semmit nem reagál hogy steam accbol lépjen ki és újra be, nekem azonnal felajánlotta hogy álljunk neki
na 10% máris, alig maradt időm befejezni a munkát:S
addig ha lesz ma estére vállakozó szellemű ember akkor a steam accom:
[link] Friends listre hogy meglegyen a 4 fő
-
huskydog17
addikt
Na most már tényleg tölthető (lenne)! Nálam se engedi, mert túlterheltek a szerverek, pont amire számítottunk sajnos.
-
Nálam is zöld, de azt írja túlterhelt...várunk picit.
-
@rglaaf
veterán
nálam is kijött a zöld gomb hogy telepithető de még nem csinál semmit
-
SenorGrande
senior tag
Nálam is megindult, ~260 KB/s. Igaz nálam ez a max, 2.5 Mbit/s.
-
Thome
veterán
Na, ez nálam ma kimarad, egyszerűen nem tudom letölteni...
-
sirdond
őstag
válasz
Fortissimus #78 üzenetére
nálam is telepíti már
kíváncsi vagyok milyen lettbár elég lassan jön: ~150 KB/s
-
HS 2142
őstag
válasz
Fortissimus #78 üzenetére
Nálam meg kiírta, hogy a szerverek túl elfoglaltak, próbáljam később...
-
Fortissimus
őstag
nalam mar szedi
-
SenorGrande
senior tag
válasz
huskydog17 #75 üzenetére
Nálam még egy órát ír a kliensben is, meg a böngészőben is.
Igazából én ezt nem értem. Eredetileg este 9 körülre írták. Most még egy órát írnak. Ez mitől függ? Most "fejezgetik" be a játékot a programozók, és majd (ingyen) kapunk valami bug-halmazt?! Vagy feltették a kv-t főni, és még meg akarják inni? Vagy olyan jó lett, hogy nem tudnak felállni előle?! -
sirdond
őstag
válasz
huskydog17 #75 üzenetére
nálam még mindig 1 órát ír
-
huskydog17
addikt
Na most akartam kiírni, hogy tölthető ,de a következő pillanatban, már nem volt az!
Az egyik pillanatban megjelent a zöld Install gomb, de amint megnyitottam a Steam klienst, már megint 1 órára hízott a várakozási idő.
Bocs az előbbi téves riasztásért, de nálam tényleg megjelent egy kis időre az Install gomb! Ezt már azért is megvárom!
-
Fortissimus
őstag
ez csak ma ingyenes vagy mindig az lesz? (egy iponos cikk irja ugy, hogy ma ingyenes)
-
kovsol
titán
látom előre olyan terheltek lesznek a szerverek, hogy 100KB/s el fogja tölteni és senki nem fog ma játszani vele
-
CsiguszMaxim
senior tag
hát akkor addig mehet a torchlight....
-
huskydog17
addikt
Jaja még mindig 3 órát írnak, érdekes, reméltem, hogy legkésőbb kora este már lehet vele játszani, de nagyon úgy tűnik, hogy ez holnapra fog tolódni, bár az tény, hogy a tengerentúlon még ma megjelenik, Európában már nem biztos.
Lehet, hogy sokkal tovább tart felkészíteni a szervereket a támadásra, mint ahogy azt gondolták.
-
csana
senior tag
válasz
huskydog17 #65 üzenetére
Ez érdekes: fél órája még azt írta a steam, hogy 1 óra köbö míg megnyílik a játék, de aztán most megint ez fogad:
"This game will unlock in approximately 3 hours" -
CsikiRoli
tag
Hát a képek nagyon nem csigáztak fel, de végülis a játékélmény a lényeg!
-
huskydog17
addikt
3 órán belül tölthető!
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok mennyire fog szaggatni a gépemen az agyontuningolt Source Enginnel!
-
LucifeI2
őstag
Vajon 3-an is lehet ezt játszani majd, vagy 4 ember kell hozzá?
-
@rglaaf
veterán
még 7 óra van vissza az már nem sok idő
-
Thome
veterán
válasz
CurrentValue #60 üzenetére
Persze hogy menni fog, gond nélkül!
-
Thome
veterán
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
ollie: Az egy dalszöveg... Nem tudom számít-e így valamit, vagy akkor is javítsa ki? LINK
-
válasz
CurrentValue #57 üzenetére
Későn? Akkor a Valvénál dél lesz.
Az aláírásodban meg javítsd ki a sz@r szót valami elfogadhatóbbra (pl: rossz).
-
CurrentValue
tag
Jöhetne már, de miért lesz olyan későn a debütálás? addigra már más dolgom lesz (szerencsére) de most elcsapnám vele az időt.
-
válasz
Sirandrish #53 üzenetére
Még nem jelent meg a játék, majd valamikor este fog (talán 9-kor).
-
Thome
veterán
válasz
Sirandrish #51 üzenetére
Neked teljesen mindegy, a gépeden úgyis rosszul futna!
-
válasz
Sirandrish #51 üzenetére
Biztos, hogy nem kell hozzá semmi más, csak a Steam kliens. Különben csak egy mod lenne, nem önálló játék.
-
Sirandrish
legenda
Ez mennyire lesz müködőképes magában?
Úgy értem hogy olvastam hogy ez meg az kell hozzá de nekem ez lenne az első Steames gamem..
Azért regiztem hogy a Trine-t megvegyem de még nem történt meg..Szóval érdemes majd letöltenem?
-
CsiguszMaxim
senior tag
A kívánságlista mire jó steamen?
-
válasz
SenorGrande #3 üzenetére
Örök hála, nem is tudtam, hogy a trackmania ingyenes.
-
Thome
veterán
Valaki jönne majd kiprószálni, és 1-2 kört tologatni vele?
-
rolkaDb
aktív tag
Nem tűnik rossz játéknak.
-
iBlast
aktív tag
jó lesz ez szerintem
-
Dyingsoul
veterán
Nekem tetszik a játék, főleg az ára!
Ha kijön letöltöm és a ph-sokkal toljuk majd coopban
-
Scholes9
nagyúr
Steam és Valve ftw, nem véletlenül vannak a legnagyobbak között
-
Sicilian
addikt
Kötelező darab lesz és barátságos az ára
-
ProEvoFan
nagyúr
szuper, már betettem a kívánságlistámba
ingyen van, ezért (is) szeretjük a Steamet -
laci1128
tag
Wow, ez a barátlistás megszorítás új dolog számomra. Igaz regisztrált játék nélkül még nem próbáltam a Steam-et (régebben csak a Counter-Strike miatt voltam "érdekelt" a használatában, ahhoz meg ugye rögtön be is kellett regisztrálnom a HL pakkot) így nem tudtam ilyenféle korlátozásokról... idáig.
Igen így bajos lehet a dolog, ha tényleg a "friend" lista alapján megy a keresés (márpedig ez a jellemző Steam-es játékok esetén a szerverkeresőben).
Persze még mindig ott a jó öreg connect konzol parancs a Source motorban is, a többit pedig le lehet tárgyalni más IM kliensek segítségével. -
Zolás
addikt
Nem biztos hogy müködni fog a coop ez a játék beépitett keresőjén múlik. Ha van belső kereső és tudsz bent a haverokra keresni akkor nyert és tudsz. Ha steames barátlistához tudsz csak csatlakozni akkor bukó ugyanis a barátlista müködéséhez kötelező egy "megvásárolt" játék.
-
Ren Hoek
veterán
Ha jólértem, leszedem ezt a steam izét a gépemre, meg a gammát, és játszok a cimbikkel coopban? Full ingyen? (nemvagyok egy nagy hc gamer, sosem volt steam-em)
-
cskamacska
addikt
Én speciel kapásból arra gondoltam, hogy a Team 17-et nagyon kényelmetlenül érintheti ez a döntés, mivel csak Steam-en forgalmazzák az Impact-t(konzolok mellett persze), de ezután a kutya sem fogja megvenni 3500 forintért, ha hasonló élményt kaphat ingyen.
Shadowgrounds-okat már nem érinti annyira, azok lefutották a köreiket, Gree: Black Border meg olyan lett amilyen, nem kár érte.
Ollie: az ellen nem véd.
Demo alapján abszolút nincs semmi különleges az Alien Breed-ben(a tűrhető grafika mellett), nem kell túl nagy dobásnak lennie az Alien Swarm-nak, hogy meglője az eladásait.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
SenorGrande #3 üzenetére
kösz a listát
-
Fortissimus
őstag
"This game will unlock in approximately 2 days and 5 hours"
Mar alig varjuk! -
gery dee
aktív tag
Ajándék ingyen tok nincs hozzá?
Hát így nem is tudom
Ráfogok próbálni az biztos.
-
Esmein
nagyúr
Oooh! Incubation klon! Viszont nincs almara. bummer
-
Thome
veterán
Mivel tök ingyenes, így amennyiben bárki fikázni fogja, teljesen jogtalanul teszi. Vagy pedig csinálja meg jobbra.
-
dbius
veterán
Kipróbáljuk, aztán meglátjuk.
-
balcsy
aktív tag
Nah zsír, Jövő héten úgyis megyek házilanra nah majd ott leteszteljük coopos játékélményt
-
AXisBOLD
addikt
visszalopta magát a valve a szívembe.
coop, jó grafika, mindezt ingyen
.
-
HS 2142
őstag
Gyanús, hogy semmi mikrotranzakció, havidíj, fizetős DLC nincs még a dologban.
-
laci1128
tag
válasz
SenorGrande #3 üzenetére
Azért a legtöbbhöz nem árt egy Source SDK, ami minimum HL2 megvételét igényli (mondjuk az Orange Box kellemes áron beszerezhető, tehát végtére is nem egy hatalmas probléma -- anno a HL Generation csomagot is drágábban szereztem be
).
-
A régi beat'em up stílusú anyagokat is a coop miatt szerettem elsősorban + a L4D-t is ezért kedvelem.
Bejövős cucc! Csak érkezne már az új gépem... -
tsii_H
tag
draga :S
-
Narxis
nagyúr
Nagyon rendes ez a Valve, jól néz ki a játék, co-op, ingyenes... mi kell még?
-
Scale
őstag
zsír, ezt én is ki fogom próbálni, remélem jó lesz majd a coop része
-
Viktor77
titán
Szinte pont úgy néz ki, mint az új Alien Breed. Ráadásul az is megy coopban a Steamen keresztül.
-
macman507
aktív tag
Ezaz, újabb Valve siker érkezik! ;P
Nemrég játszottam végig egy hasonló, de nem ingyenes játékot, szóval lehet unni fogom majd ezt kicsit, de mivel teljesen ingyenes, van benne coop, és egyebek, tuti kedvenc lesz!
-
Ptech
addikt
Na ez jól néz ki, az ára is bejövős
-
törölt tag
válasz
marked one94 #6 üzenetére
a source motor nagyon jól optimalizált, fullhd-ba lehet hl2-zni egy integrál hd 3200as vga-val. ati kártyákat nagyon szereti, de nvidián sem megy rosszul. szóval ettől ne parázz.
-
marked one94
őstag
Nekem tetszik és kis fogom próbálni, csak annyi bajom hogy pont olyan gépem van mint a minimum követelmény
-
ricsy888
senior tag
Szuper, lehet menni coopba ismerősökkel. Jól hangzik.
Biztosan kipróbálom. -
Nagyon jól hangzik, mert lesz benne coop. Ráadásul igen jó áron van.
-
SenorGrande
senior tag
Nem nagyon szeretem az ilyen fajta játékokat, de kipróbálom, nem veszthetek semmit. . . És még a végén meg is szerethetem ezt a műfajt. . .
Itt egy lista az ingyenes Steam játékokról és mod-okról.
-
Ryuu
tag
Ingyenes, ráadásul jó cuccnak ígérkezik, a coop miatt mindenképp letöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest