- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ajánlanám a figyelmedbe Warren Ellis képregényeit (személyes kedvencem a Fell, az egyéni arcképem a főhős volna), a Watchmen-t, a Walking Dead-et, a Blacksad-et, a Neil Gaiman-féle Sandman-t (elérhető már magyar kiadásban is) és természetesen Frank Miller klasszikusait (300, Sin City).
A képregény már rég felnőtt és teljes jogú, önálló művészeti ággá vált - én ezért szeretem, meg pont az "én vagyok a superhero, aki megmenti a világot az unbelievable evil-től"-sztereotípiáktól való elrugaszkodás miatt.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #5 üzenetére
"No one remembers, except you.
You were a hero, and your life was a fabulous rollercoaster ride of daring and adventure.
You and the others – the heroes – you were all that stood in the way of the evil. And there you remained, until it went away. But the end of every ride is always beginning of another.
You must have suspected it would one day come to this:
that you’d have to wear the Sentry suit again."- "Senki sem emlékezik, kivéve téged.
Valaha hős voltál, az életed nem volt más, mint a merészség és kalandok mesés hullámvasútja.
Te és a többiek - a hősök - voltak azok, akik a gonosz útjában álltak. És te ilyennek maradtál, amíg ez el nem múlt. De minden út vége egy másik kezdete.
Mindig is sejtened kellett volna, hogy egy nap úgy fordul majd: újra kell viselned az Őrszem-ruhát.""God, you think, it feels good to put the old suit on again.
The Sentry signal! Your people haven’t forgotten you – they need you!
Once more into the breach – for humanity’s sake. Once more, the Sentry.
Now is a time for vigilance…"- "Istenem, gondolod, mennyire jó érzés újra felvenni a régi cuccot.
Az Őrszem jele! Az emberek nem felejtettek el - szükségük van rád!
Megint irány a veszély - az emberiség védelmében. Megint, az Őrszem.
Újra itt van az éberség ideje..."Így későn ennyire telik, igyekeztem azért nem tükör-, hanem értelmező fordítást nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest