Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
Persze, de ha az nV-bullshitet kiveszi az ember, akkor nagyjából sztem használható és érdekes írást kap.
gordonfreemN
Lényegtelen, ami jobban zavar az az alpári stílusod. Nem vagyok 16éves "büdösparaszt", csak sajnálni tudlak, hogy ilyeneket írogatsz, gondolom nincs jobb dolgot mint másokat becsmérelni semmit mondó dolgok miatt.
Részemről befejeztem, többet ne írj rám itt fórumon, köszi szépen.
-
Löncsi
őstag
válasz
gordonfreemN #85 üzenetére
Úde szépet írtál PÜ-ben, köszönöm szépen, gondolkodom hova tegyem ki.
-
Löncsi
őstag
válasz
Plazmacucci #78 üzenetére
Én nem tartom Abu cikkeit megbízhatónak, Geforce oldal szerintem sokkal használhatóbb (számomra).
Pl. itt egy denevéremberes elemzés, szép és részletes, nekem ez mérvadóbb:[link]
-
Löncsi
őstag
válasz
gordonfreemN #73 üzenetére
De nekem ne magyarázz, jó?
Benchek alatt látszik, de az techdemo, játékok alatt nekem nincs szükségem kamu effektekre, elköltöm másra a teljesítményt.
-
Löncsi
őstag
-
Löncsi
őstag
válasz
Runner_fxr #32 üzenetére
Persze, értelek (sőt egyet is értek Veled) de akkor az nVidiát is telibe kell fikázni, így nem leszel fanboy és helyreáll a világ-egyensúly és a tökéletes harmónia.
-
Löncsi
őstag
válasz
Runner_fxr #28 üzenetére
Runner, mit tettél, mindjárt jönnek az AMD fanboyok.
-
Löncsi
őstag
Ez egy jó döntés.
Akinek meg DX11 kell, annak van jó pár másik gém, tolhatja azokkal.
KvPt
Skyrim DX9-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyaralás topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest