Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért rohadjanak meg a PC és konzolgyártók is. Nem játszok, de két játék után sopánkodom, ami konzolos, és mily meglepő, mindkettő exkluzív cím. Heavenly Sword (PS3) és a cikk témája. Szemétség...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
félisten
A Remedy egy ribanc. Szopatni a népet a PC-s verzióval, aztán a fejlesztés derekán eladni az egészet az MS-nek, csöppet vérlázító csak.
Én bizony lószart se fogok venni már tűlük.Pedig a Max Payne 2 bezzeg... a korában fotorealisztikus volt, vadállat fizikával (Havok), és nevetséges gépeken elfutott.
-
Morden24
nagyúr
Ha addig készül, ameddig az első rész, akkor legalább a következő retardált generáció-részelemeknek is lesz lehetőségük picsogni, hogy méé Xbox1440-exkluzív, amikor a fejlesztés elején azt mondták, hogy Playstation 5-re is lesz, meg intel i9 Melon-on is tesztelték...
Sectumsempra - For Enemies
-
BalaNce87
addikt
2. részre van idő hogy megcsinálják, de pc-re megcsinálni már nincs elég ember?
-
Thome
veterán
Cumizzatok le a 2. részetekkel együtt, ha nem kapjuk meg amúgyse pc-re...
-
lordEVO
tag
100% hogy sikeres lesz a játék eladási téren is. +1-el én is növelem az eladásokat
-
Sicilian
addikt
Pc-re lesz, ez a főbb kérdés
nothing is true everything is permitted..
-
Narxis
nagyúr
Ezen demozzák majd a 6 magos vagy tököm tudja hány magos procit aztán megint kiadják boxra.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gábbor
tag
Akinek nincs xboxja, de megnézne a végigjátszást keresse youtube-on, fent van HD-ben. Én is úgy néztem végig.
-
luckR
csendes tag
Igen jöhetne, nagyon nagy játék X360-on élvezhetőbb az ilyen, mert elég nagy gép kéne hozzá szerinte, ami nem mindenkinek van meg...egy normálisabb VGA árából megveheted az Xboxot.
-
ysoltee85
aktív tag
hát ha az eladásoktól fog függni, hogy lesz-e 2. rész, akkor az már biztosnak tekinthető!
annyit marketingeltek a játék körül, hogy még azok is meg fogják venni, akik nem rajongói a műfajnak, szimpla kiváncsiságból.... bár egyelőre nézzük meg az első részt!Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
Devid_81
félisten
Elég gyorsak a fiúk
...
-
a_nitto
csendes tag
Derűsebb Napot!
Inkább pc-re hoznák kiAz ember néha belebotlik az igazságba. Aztán feláll, leporolja magát, és tovább ballag...
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest