- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebastian072
csendes tag
Nekem ilyen ventire lene szükségem de vas nélkül.Sajna sehol nem láttam.
-
kariad
senior tag
CSúnnnnnnyyyyaa
-
zoo8800
veterán
Miért van szükség ilyen hűtőre? Ilyen célra a gyári is megfelel.
rip and tear, until it is done
-
törölt tag
-
Totis
aktív tag
Compaq PII-kbe láttam hasonló hűtőt. Mondjuk az 2x ekkora volt és a házba hátul volt 1 90-es venti + a tápventi.
Belegondolok, hogy az én miniITX-es házamba ez mit művelne. Nekem max 5cm helyem van... Mennyi idő alatt főzne meg egy 45W TDP-s AMD-t?ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
zeg
őstag
Vajon hány tucat mérnök dolgozott az Akasanál éjt nappallá téve ezen a technikai csodán, hogy létrejöhessen ez a K6-2-es időket idéző hűtőcsúcsmodel?
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
twollah
nagyúr
Ebben aztan nem sok innovacio van.
Fogtak egy normal hutot, neki estek a flexszel es kesz a HTPC huto.
-
pip
aktív tag
egyetertek, htpc-be a 10 cm sok, anno en is azert kellett zalman 7000-t vennem, mert az antec hazamba epp hogy befert a maga 6.2 cm magassagaval. Es venti nelkul is teszi a dolgat, egyszer lecsuszott a csatlakozo a potmeterrol es nehany napig venti nelkul ment (nyaron). Ennyit a "passziv modrol". Amugy annyira halk alacsony fordulaton, hogy akkor vettem csak eszre, amikor jatekra fel akartam huzni a fordulatat No azota mindig alapjaraton megy, igy gyakorlatilag hangtalan.
-
Tomate
veterán
"új processzorhűtőt is készített az Akasa"
Micsoda tervezőmunka, micsoda kreativitás! PII-esen voltak hasonlók annó ha nem jobbak...
-
sNORh
addikt
nemis lettek túltervezve..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Hebry
senior tag
Szerintem is ebben a ketegóriában jó a sima, gyári hűtő, azoknak lehet jó, akik hűtő nélkül veszik a procit a low profilú házukba.
-
zed1983
őstag
Jó, hogy legalább lapos házba belefér, de stock is belefér ennek nem sok értelmét látom, méretei alapján nem lehet jobb egy stock hűtőtől....
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Nem sokat gondolkodtak ezeken, az biztos. De nem is baj. Ha halk, és teszi a dolgát, akkor hajrá
-
PH-User
addikt
Én nem tudom, de ez már nem túl alacsony?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Dyno
veterán
Kérdezném, hogy akkor mi a probléma a lowprofilos intel hűtővel?Az is halk és hűt normálisan.
-
tlac
nagyúr
lapos itx házba jó ez
pl. modecom feel 302 -
Peetig
csendes tag
Szerintem ha nem rendes htpc házba, hanem esetleg valami régi videóba, esetleg vékonyabb dvd lejátszóba szeretnénk pc-t építeni, akkor az Akasa megoldása igencsak megfontolandó...
Compaq Armada 7400.
-
Pompi
MODERÁTOR
"átlag HTPC házakban csak van hely egy kb 10 cm magas, jó hűtőnek."
Nekem egy Foxconn low profile házam van és a Thermaltake TR2-R1 pont nem fért el benne, pedig az "csak" 84mm magas, mivel maga a ház 10cm. Szóval én nem értek egyet ezzel a 10 centi úgyis elférrel.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
törölt tag
Ez a 3cm magas hűtő nem hiszem, hogy túl jó lenne, átlag HTPC házakban csak van hely egy kb 10 cm magas, jó hűtőnek.
-
proof88
addikt
Egy láma kérdéssel indítok: oké-oké, 3 centi magas, de vajon nem lehetne olyat csinálni, hogy egy talp illeszkedne a procira, ahonnan 2 vékonyka hőcső vinné el a hőt és mondjuk egy kis bordában végződnének, 3 centi magasan? Mert akkor a venti se kéne, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Vertical Graphics Card Holder Kit V3 / CoolerMaster
- Arctic Freezer AMD proci hütő
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)