Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fkenny

senior tag

(#1) meci77

Köszönöm elismerésed, jövőre még jobb lesz!

(#2) Shodan

Több hobbi találkozása :)

(#3) Tarill

Az biztos. majd jövőre live modding helyett lesz élő főző műsor :)

(#5) KőkorSzaki (#6) waithEard

Mint írtátok beszélni róla és ötletelni sokkal könnyebb mint kivitelezni, ez így is van rendjén :)

(#5) KőkorSzaki

Üvegből kialakítani eme doboz részt sem kis meló. Továbbá nem akartam olyat mint amilyet már más csinált. Azért nem ugyan az mintha a szekrénybe tennéd be. A jövőévi versenyre már kicsit fel lesz ránc varrva, lesz akvárium vezérlés amely vezérli a világítást ( dimmelősen is) a co-t, etetést... A látogatóknak nagyon bejött ez a nem látni hol van a gép effektus, így annyira mégsem lőttem mellé eme ötlettel.

(#7) oraihunter

Szép kis darab akváriumod volt, az már egy kisebb medence :)

(#8) Petya25

Azért mégsem olyan mintha mellé tennéd. Majd jövőre már komolyabb lesz több extrával, látványosabb belsővel.

(#10) blaca83

Jövőre lehet így lesz megoldva, hogy látható legyen a gép része is. :)

(#12) MZperX75

Pont így van ahogy mondod. Nálam közel 40 liter víz volt amihez még őszintén szólva kevés is volt a gép, hogy felmelegítse. 500 literesnél már elég komoly vasakat is bele lehet kötni élővilág nyírás nélkül.

(#13) Lupin.

Pont ezért nem ilyet csináltam :)

(#14) MortalVenoM

Ebbe nem igazán lehet élővilágot tenni plusz ezt magad tudod kivitelezni egy délután alatt. Ízlések és pofonok.

Mindenkinek köszönöm a kritikákat és a dicsérő szavakat. Lesz miből továbbgondolni eme moddot. :R

Új hozzászólás Aktív témák