- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az "alap" DDR3-ak beérik 1.5 V-tal is, a tuninghoz pedig mindig is kellett a plusz fesz, nincs semmi új a nap alatt. A DDR3 még így is kevésbé melegszik, mint egy túlhajtott DDR vagy DDR2.
A DDR-nél igencsak kellett a ventilátor is, főleg a 3 V fölötti BH-5-ökhöz... A "borda" pedig nem azért terjedt el a DDR2-nél, mert az olyan nagyon hűtene - pusztán design elemként szolgált. Valaki megnézte nélküle, úgy még egy kicsit hűvösebbek is voltak a modulok.
A DDR3-ról azt mondják, túlhajtva is kb. kézmeleg, míg a DDR2-t nem bírtam megfogni, mert égetett, olyan forró volt.Az igaz, hogy ritka igénytelen ez a megoldás, adják oda csupaszon a RAM-ot, hadd gondoskodjon a tuner a megfelelő hűtésről. Részemről az új RAM-nál az volt a folyamat, hogy miután megnéztem, működik-e, elő a szike, majd nitrohigító, lecsaptam róla a bordát, aztán ráraktam egy ilyet.
Loretto:
Úgy emlékszem, az OCZ terepmintás RAM-ja is kapott anno bőven, hogy "miezmááá"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest