Hirdetés
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #12 üzenetére
Megoldottam! Imádom!
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
Bezsákoltam én is! Szuper lenne a Grim ha tudnám magyarítani... de mivel összevissza telepíti alapból nem tudom hova kéne tolni a magyarítást!Fél órája copok vele!
-
ribizly
veterán
Hasonlóan jártam én is, de jó ez a GoG.
Támogatni kell őket.Mondjuk jó volna, ha egy kicsit visszatérnének a gyökereikhez és további régi, jó játékokat elővennének. Nem akarok senkinek régi sebeket felszakítani, de egy vicc, hogy a No One Lives Forever még mindig nem elérhető egyik online store-ban sem.
-
scdlsc
senior tag
+a GOG connectben új játékok vannak.
Össze kell kötni a Steam accountot a GOG-al és ami a GOG listáján látható és megtalálható a Steam accountodon is, azt ingyen hozzáadják a GOG-os accountodhoz.
[GOG CONNECT]Pl. a nemrég ingyen osztogatott Outlast így DRM free is ingyen van.
-
GodGamer5
addikt
THX! A Monkey Island 3 mellett ez is alltimebest.
-
.mf
veterán
A réginek talán már el is kallódott a CD-je, meg a jobb grafika is plusz, ha végre mégis odáig jutnék, hogy játsszak is vele
Köszi
-
Köszi, be is zsákoltam.
-
sTERNI
senior tag
Pár napja vettem meg.. ehh
Nem baj, nehogy tönkremenjenek nekem.
-
MaxxDamage
félisten
Köszi!
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest