Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Abban igazad van, hogy valoban nem tudja azt minden fronton mint a 34410A de ez most milyen hasonlitasi alap? Nem is azt kell tudnia mivel az Agilent 34401A utodjakent jelent meg. Azt se felejtsuk el, hogy a 34410 mar egy valamivel magasabb arkategoriaba tartozik. Erzesem szerint az Agilentnek nem volt celja, hogy barmit potoljon tobb funkcioval a 34410-hez kepest. Plane nem "lemaradast". LCD neked nem tetszik azt megertem de nem osztom a velemenyed. Jobban olvashato lathatoan mint a VFD. Nagyobb szamok, jobb szamkirajzolas, gyorsabban "ertelmezheto" szamokat jelez ki, jo kontraszt stb. Nem ertem mire mondod, hogy lathatoan rosszabban olvashato. Egyertelmuen cafolhato kijelentes. Latszik a kepeken is. De eloben egyertelmuen jobb. Betekintesi szog szinten jobb de ezt mind le is irtam a cikkben.
1 perc varakozas szerintem nem lehet egy laborban komolyabb problema. Reggel bekapcs este ki. Nehogy mar az az egy perc hianyozzon. Aki meg ki be kapcsolgatja naponta sokszor annak nincs szuksege erre a pontossagra es eleg neki egy kisebb olcsobb muszer is. Persze ez szigoruan a maganvelemynem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest