Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ielektros

senior tag

válasz Blindmouse #8 üzenetére

Abban igazad van, hogy valoban nem tudja azt minden fronton mint a 34410A de ez most milyen hasonlitasi alap? Nem is azt kell tudnia mivel az Agilent 34401A utodjakent jelent meg. Azt se felejtsuk el, hogy a 34410 mar egy valamivel magasabb arkategoriaba tartozik. Erzesem szerint az Agilentnek nem volt celja, hogy barmit potoljon tobb funkcioval a 34410-hez kepest. Plane nem "lemaradast". LCD neked nem tetszik azt megertem de nem osztom a velemenyed. Jobban olvashato lathatoan mint a VFD. Nagyobb szamok, jobb szamkirajzolas, gyorsabban "ertelmezheto" szamokat jelez ki, jo kontraszt stb. Nem ertem mire mondod, hogy lathatoan rosszabban olvashato. Egyertelmuen cafolhato kijelentes. Latszik a kepeken is. De eloben egyertelmuen jobb. Betekintesi szog szinten jobb de ezt mind le is irtam a cikkben.

1 perc varakozas szerintem nem lehet egy laborban komolyabb problema. Reggel bekapcs este ki. Nehogy mar az az egy perc hianyozzon. Aki meg ki be kapcsolgatja naponta sokszor annak nincs szuksege erre a pontossagra es eleg neki egy kisebb olcsobb muszer is. Persze ez szigoruan a maganvelemynem.

Új hozzászólás Aktív témák