Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
Igen, mig ennek az igenynek megfelelnek egyes termekek, de attol nem kell beirni minden termekhez hogy EZ EGY FOS, NEKEM EZ NEM KELL, ÉN EZT FELESLEGESNEK TARTOM. Kurvara felesleges. Nem tetszik, nem érdekel = nem kell commentelni, senki sem kivancsi az ostoba fikazasra.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
evone
őstag
Az a baj, hogy ezek nem igények, - mert az ilyen commentelok sose fognak ilyet venni -, hanem fikázások. Ezekszerint nem tunt fel neked, de itt akarmilyen hir van, valaki mindig beszol valamit. Ha van egy 24" monitor 20 ezer forintert 0.2ms kepfrissitessel akkor...
1. lehetne olcsobb is
2. lehetett volna 0.01ms is a kepfrissitesHa esetleg meg fullHD felbontasu akkor valamelyik beszol hogy persze a userekre nem is gondol a hulye gonosz gyarto, mert az o geforce 2jen igy nem fog futni a doom4 nativ felbontasban...
A masik meg hogy egy NETBOOK kategoriaba tartozo gepnek miert kene 10-11"nal nagyobbnak lenni?
Vagy ez az SSD miert kene hogy gyorsabb legyen irasban? Nem nagyon tudsz mutatni olyat ami ennel gyorsabb...
[ Szerkesztve ]
-
evone
őstag
válasz -XadAnuX+ #19 üzenetére
Gratulalok.
Nincs olyan topic itt amibe ne irna be valamelyik hogy...
... lehetett volna gyorsabb is.
... lehetne olcsobb is.
... lehetne nagyobb..
... lehetne tobb usb port.
... lehetne ennel kissebb.
... lehetne szelesebb/vastagabb/magasabb.
... lehetne nagyobb kijelzo
... lehetne nagyobb felbontasu kijelzo
... lehetne rajta dsub
... lehetne rajta optikai meghajto
... lehetne ez meg az.Mindegyik csak valahogy fikazzunk.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát aki raidbe használja, sajnos számolni kell azzal, hogy nem teljesen biztonságos.
170 MB/másodperces írásnál, lehetett volna egy kicsit gyorsabb is. -
Geönczy
aktív tag
Nem véletlen nem írnak semmit róla.
De mindenhol így működik ez:
pl: néztem a Wd honlapján a vinyókat. Vakított előttem az Eco green felirat. De azt, hogy mennyivel forog a tányér azt még a részletes specifikációknál se írták.
Jó én tudom, hogy 5400-gyel. Mondjuk ezért Eco green de azért írják ki.
Ilyen a világ, egyértelmű, hogy csak az erősséget fogják reklámozni. -
Ari18
őstag
A lényegről miért nem beszélnek? az árára lennék kíváncsi.
-
MODERÁTOR
Azért ezt az adatbiztonságot nem is nagyon értem. Mi értelme ennek a RAID 1-ben mondjuk az rejtély számomra. Nem elég, hogy nincsen wear leaving, de még egy bitet felírok 4-szer is, hogy lehetőleg negyed annyi idő alatt kukázhassam az egészet. Amúgy is nagyjából ugyanolyan mértékben használódnak el a kártyák ilyenkor elvileg. Valószínűleg aki az adatait biztonságban akarja tudni, nem egy ilyen megoldást választ.
-
Male
nagyúr
Akkor minek gyártanak annyit, hogy ilyenekbe kelljen beletömni? Ugyan azt a flash chipet tokozás meg CF vezérlő nélkül rá lehet tenni egy NYÁK-ra is... olcsóbb úgy SSD-t gyártani.
Gariba meg szerintem nem szedheted ki a CF-eket belőle, hanem az egyben vonatkozik az egészre... persze a szervízben így olcsóbb javítani, csak hát ha ez ilyen sűrűn előfordul, hogy megéri a plusz költséget a gyártásnál, az elég rossz jel
-
waterman_
aktív tag
biztos van akinek ez jól jön, de szerintem semmi értelme. még belekerül a CF vezérlő áramköre, belekerül egy rakat apróság, mondjuk a csatlakozók etc amik egy ssd-ben nincsenek. én ezzel is úgy vagyok, hogy az a biztonságos, és az a jó, ami minél egyszerűbb, hogy minél kevesebb módon tudjon elromlani. wear levelinget meg biztosan kacifántosabban oldja meg, mint egy sima ssd, akkor pedig biztosan alacsonyabb is a hatékonysága. szerintem.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
juliabrilke
veterán
"Nagyon biztonságos" raid módban milyen sebességre képes?
-
Szerintem követendő példa, csak nem Compact Flash alapon.
Ha nincs wear-leveling akkor havonta kell cserélni benne a kártyákat.
(#9) juliabrilke: Az írási sebesség a leggyorsabbnak kb 1/5-1/6-od része lesz (vezérlőtől függ), az olvasás viszont marad. Tippre.
szerk: Ja és kapacitás 32 GB.[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Male
nagyúr
Miért jó ezt CF kártyákkal csinálni
Wear-leveling megvalósítása
-
14adam
addikt
Remélem nemolyan lesz mint az Intel ssd-je
-
FRENK1988
veterán