Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Háát, nekem ez már hardcore home felhasználás
Én nem gyűjtögetek ennyire ill. megy ki DVD-re, ami maradandó (pl. családi videó), bár ez a tárolási eljárás sem túl tartós.
_BoZo: ehhez elméletileg nem kell nagyon erős vas, a fogyasztáscsökkentéséhez pedig ez?
fgordon: mi a gond a távoli eléréssel?
-
rtom
senior tag
Fentieket végigolvasva érdekelne, hogy kinek mi jut eszébe arra, hogy "home server", mert itt eléggé sokféle vélmény megfogalmazódott.
Nem lehet szavazást indítani?
Adat tárolás, user adatok (LDAP), torrent - ezek jutnak eszembe. Kezelés csak távoli eléréssel.
Sztem film lejátszás nem tartozik egy home server feladatai közé.
-
rtom
senior tag
Egyrészt nem értem, minek egy home server-be 4 vinyó hely?! Ha valaki 1 Terán nem fér el, az 4-en sem fog és akkor már nem otthoni felhasználásról beszélünk. Ha meg otthoni, nekem bőven megteszi a 600-as cerka egy régi P3-as lapban, 160 Gb vinyóval, csóközön. Enni nem eszik sokat, hűteni sem kell nagyon, csak a táp meg a vinyó zaját kell egy kicsit elnyomni.
A másik ami előtt értetlenül állok a Win. Kifejezetten ilyen célra van x+1 linux disztró, vagy akár egy mezei installra is lehet ebox-ot tenni. Akkor még versenyképesebb lenne az ár, mert 25 mátyás egy szoftverért nekem nagyon húzós, ha otthoni felhasználásról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest