- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Az én gondom az, hogy sokan políroznak otthon, mert a tükrös felület csábítóbbnak tűnik. Ha valóban tökéletes lenne a kupak meg a blokk felülete is akkor eljönne a megváltás és egy csepp paszta elég lenne procinként. Valóságban általában nem hoz egy fokot sem a polír, mert:
a felület még mindig homorú/domború, csak szép fényes
vagy a gyárilag jó blokkokat félrecsiszolják és még ront is rajta
vagy tökéletesre sikerül a dolog, csak a prociban esetleg más chipben van egy kanyar amit szintén szintre kéne sutukálni
néhány esetben sikerül ideálisra választani a papírt meg Fortuna is kegyes és jön 5-6 fok egy procin, mondjuk.
Az, hogy egy tuningra készített laphoz becsomagolt vizesblokkban legyen 1mm az szerintem durva hiba, van még gyári P4 hűtőm, amiben olyan koncentrikus körök vannak, hogy ihaj és az szemre sem mikron hanem tized mm. Felhasználó meg nem fog több millás műhelyt fenntartani és egy délután becsiszolni, mint én, hanem telibeveri fehér trutyival és csoda, hogy a fórumon 15-fokkal alámennek a többiek, akik ésszel élnek. Egy MX2-3 paszta is aranyat ér, de kenhetem a hajamra is, ha lövészárok van az illesztendő felületek között. Én MX2 paszta, és 600-800-as papírral való gépi csiszolásra esküszöm, eddig maximálisan bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- iPhone topik
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Steam topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest