- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyi.balazs
csendes tag
Nekem professional van fent, mert sulis, és a mikrofos teljesen hivatalosnak látja, így tudom gondnélkül frissíteni, igazából nem is hallottam azokról amiket mondtál

Nem tudom mi lehetett a probléma, én wifin keresztül használom és tökéletes minden, de nem csak ez, hanem minden a géppel, kivéve azt az apróságot, de az is jó volt az elején.
Szerintem próbáld meg újra felrakni, előtte ments egyet ghostal és akkor 3 perc alatt visszakapod a vistát, ha mégsem jön be a xp. Talán a driverek, amiket használtál azok is befolyásolhatták, én már nem lepődök meg semmin. ha az segítség elküldhetem azokat amiket én használtam. Mennie kell, ha nálam jó, akkor ott is jónak kell lennie.
-
hegyi.balazs
csendes tag
Nem, a gép oldalán lévő poti használatakor, előtte volt a képernyőn egy zöld kis csíkokból álló nem toom mi, ami mutatta, hogy épp mennyire hangosítottam fel vagy halkítottam, le. Hang az van, minden tökéletes, csak szeretném látni, hogy épp hol tartok a szabályoásban, amikor használom azt a potit, mert végtelen mind a két irányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest