Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Igen, megszokás kérdése, az biztos, én csak annyit mondtam, hogy más (és most mondhatom itt az iphone-t példának, de úgyanúgy az android-rendszert is) rendszereknek az a fő csábítóerejük, hogy kezelésükhöz nem szükségeltetik ceruza, ami hát valljuk be, egy mozgó járművön igen csak pozitívum. De megfelelő kieg.-gel term. ezt is használni lehet maximálisan, ahogyan azt te is mondtad.
-
plus44
veterán
Bár hosszú távon nem használtam WM alapú készüléket, ez a kis idő is elég volt, hogy rájöjjek, hogy nekem ez nem is tetszik és kezelni sem tudom cerka nélkül. Azt kijelenteni nem is tudom és nem is akarom, hogy használhatatlan, mert sok embernek bejön, de az tény, hogy cerka nélkül kezelni nem könnyű. Azonban ez a 2 graf. felület nemcsak szép, de gyors is és eléggé használhatónak tűnik. Szóval nem rosszak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged