- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
flamich76 #221 üzenetére
Az is elképzelhető, hogy összeolvad a wp és az RT. Én örülnék neki, ha az RT kerülne a telefonokra is. Meglepő, de már fél éve használom otthon az RT-t és tökéletesen megfelel.
Semmi szükségem nincs az x86 alkalmazásokra, sokkal többet számít a minőségi kijelző, a 10,6 inch, a magnézium ház, és a kitámasztó. Minden NEKEM szükséges alkalmazást megtaláltam, és ezek kifogástalanul működnek, amit kell, azt tudják. Semmi értelmét nem látom lecserélni egy gagyi műanyag vacakra, gyengébb kijelzővel.(#223) solaris17
Ebből a nagy buktából eladtak az utolsó negyedévben 2 millió db-ot. Sok helyen hiánycikk. -
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #221 üzenetére
Szerintem nagyon csekély a létjogosultsága, a jelenlegi formájában pedig pontosan NULLA. Anno, mikor fejleszteni kezdték, talán még volt benne ráció, de mire kész termékké érett már látszott, hogy felesleges termék, és idén immáron ténylegesen azzá vált.
Főleg úgy, hogy mai cikk, hogy az Intel 60 rugós Winodows 8-as tableteket akar, akár azon az áron is, hogy kb ingyen adná az Atom procikat.
Innentől kezdve, kb tényleg közel nulla a létjogosultsága. Ha már van, ha már az MS nem dobta a kukába, nos akár értelme is lehetne a felhasználásának, de csak az 50 rugó alatti kategóriában. Magyarul ha nagyon akarja az MS, beküldheti harcolni a 20-30-40 rugós kínai droidok ellen, de komolyan vehető hardveren nincs keresnivalója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged