Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NGA

addikt

válasz flamich76 #221 üzenetére

Az is elképzelhető, hogy összeolvad a wp és az RT. Én örülnék neki, ha az RT kerülne a telefonokra is. Meglepő, de már fél éve használom otthon az RT-t és tökéletesen megfelel.
    Semmi szükségem nincs az x86 alkalmazásokra, sokkal többet számít a minőségi kijelző, a 10,6 inch, a magnézium ház, és a kitámasztó. Minden NEKEM szükséges alkalmazást megtaláltam, és ezek kifogástalanul működnek, amit kell, azt tudják. Semmi értelmét nem látom lecserélni egy gagyi műanyag vacakra, gyengébb kijelzővel.

(#223) solaris17
    Ebből a nagy buktából eladtak az utolsó negyedévben 2 millió db-ot. Sok helyen hiánycikk.

• cairojack

aktív tag

válasz flamich76 #221 üzenetére

Szerintem nagyon csekély a létjogosultsága, a jelenlegi formájában pedig pontosan NULLA. Anno, mikor fejleszteni kezdték, talán még volt benne ráció, de mire kész termékké érett már látszott, hogy felesleges termék, és idén immáron ténylegesen azzá vált.
    Főleg úgy, hogy mai cikk, hogy az Intel 60 rugós Winodows 8-as tableteket akar, akár azon az áron is, hogy kb ingyen adná az Atom procikat.
    Innentől kezdve, kb tényleg közel nulla a létjogosultsága. Ha már van, ha már az MS nem dobta a kukába, nos akár értelme is lehetne a felhasználásának, de csak az 50 rugó alatti kategóriában. Magyarul ha nagyon akarja az MS, beküldheti harcolni a 20-30-40 rugós kínai droidok ellen, de komolyan vehető hardveren nincs keresnivalója.

Új hozzászólás Aktív témák