- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leximester
tag
válasz
cairojack #176 üzenetére
Valóban ez így van, amint lesz ilyen minőségben és árban x86-s tab, úgy az RT-s tabok olcsóbbak lesznek.
Elvi síkon..
A puding próbája az evés. Amíg veszik a Surfacet az emberek addig nem mondanám halottnak az RT-t, persze ezeket az eladási számokat nem lehet összehasonlítani az androidéval( lassan a hűtőn is skypolhatok).
Szerintem az a lényeg hogy az RT egy androidot, IOS-t helyettesítő OS, míg a 8.1-s tab egy laptopot, asztali pc-t kiváltó eszköz. És ezt nem szabad összekeverni.
Hidd el értem amit írsz, csak nem értek vele egyet, mint ahogy te se azzal amit én mondok
Mint ahogy írtam, nagyjából 2-3 hete egy asztali alkalmazást nem futtattam, ergo mintha egy RT-t használnék.( szerencsére lassan vége a vizsgaidőszaknak, és ráérek programozni)Csak súlyban, és üzemidőben nem vagyok ott
( és persze teljesítményben.)
Más: Meg vagy elégedve a Miix-l?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest