- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #131 üzenetére
Most szélsőséges példákkal fogunk dobálózni?
-
-
válasz
#19617792 #10 üzenetére
Sikerült úgy állítanom valamit a netplwiz-el, hogy most a fiókom vendégfiók lett, és nem írja, hogy van adminfiók, ebbe a netplwiz-be se tudok belépni, és megváltoztatni sem tudom a sajátom másikra, mert felugrik egy ablak, amiben jelszót kér, de nincs hova beírni... Majd még szendvedek vele otthon, mert ma reggel vettem észre és kb. 10 perc alatt nem tudtam sokat csinálni vele csak az agyam felhúzni.
-
Nem halálos problémáról beszélek részemről, csak olyan "idegesítő" apróság, ami az általános felhasználás közben zavar.
Képzeld magad azok helyébe, akik mondjuk XP, vagy rosszabb, 98 után esnek a Win8 elé, mert a gyerek/cég/stb. most ilyen gépekre cserélte le a régieket, és ott ül egy számára teljesen idegen felület előtt. És még start menü sincs. Naná, hogy olyat akar, ami a régi, hiszen azon talán még el-el tud igazodni.Viszont egyáltalán nem tartom rosszabbnak a 8-at, mint a 7-et. Más, ahogy írtad, és meg kell szokni, illetve olyanná tenni, ami nekem kényelmes
-
Ez szubjektív, sok mindent onnan érek el a mai napig. Munkatársak is, és nagyon zavar otthon a 8-asnak a csempés marhasága, illetve az, hogy az egeret mindig a sarkokba kell vinnem, keresgélni a vezérlőpultot, stb. Nekem felüdülés, hogy megint van.
Túl korai lépés volt kijönni a csempékkel, ami ugye kimondottan érintős felületre van tervezve, de a gépek 70-80%-a még mindig nem ilyen, persze a számuk egyre nő, de egy otthoni pc szerintem nem tapizásra készült...
-
Nekem egy olyan naív kérdésem lenne, hogy startnál be lehet-e azt állítani, hogy rögtön az asztalt töltse be a 8.1, és ne a csempés felületet?
A bejelentkezős jelszókérős részt majd valahogy kiölöm belőle, az sem tetszik túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 8.1 a Start gombot visszahozta, de az „egerezők” közül sokan szeretnének a Windows 7-hez hasonló asztalon dolgozni. Megnéztünk, hogy külső programokkal hogyan alakíthatjuk hetessé a nyolcast.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest