Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert az emberek azt akarták hallani

Az UAC úgy volt jó, Win7-ben az első dolgom volt egy szinttel feljebb emelni, vissza a Vistásra. Most már lusta vagyok rá.
Az IDE kezelés nem az volt, mint a KDE4-nél, hogy minden egyes fájlnak kiírta a nevét és azért volt lassú? Nem emlékszem már... -
llax
senior tag
Hááát... Van eszköz ez tény. Egy SP integrálásához jól is jön, de az SP-n kívüli többi frissítést már nem éri meg egyedileg elvégezni... Ugyanakkor egy kész, mondjuk fél évnél nem régebbi csomag nagyban segítené mind az új, mind az újratelepítést. Az egy dolog, hogy költség lenne a MS-nak, de lenne +1 érvük a saját termékük mellett.
Nagy költség semmiképp nem lenne: a frissítések elkészülnek ettől függetlenül is, tesztelik is azokat, elvileg a telepítőbe beépítve is működniük kell. A beépítés időigénye az előbbiekhez képest nem számottevő, az aktív életciklusát töltő (minden fronton forgalmazott) szoftvereik esetén akár egy-két ember munkaidejének megfelelő ráfordításával elvégezhető (minden nyelvre!). Majd egy adott szoftvernél pl. fél év eltelte után lezárják az integrálást, majd egy rövid, egyszerűsített tesztnek alávetik (lévén eleve tesztelt és kiadott dolgokat tartalmaz), ha hajlandó úgy működni, mint az online frissített rendszerek, akkor elérhetővé teszik.
Fentebb néhány %-ot említettem, de elég lenne töredéke, ha a kalózkodóknak csak 0,1%-a térne meg ennyi plusz szolgáltatás miatt, az valahol tízmillió dolláros nagyságrendnél kezdődő bevételt jelenthetne... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi volt a rossz benne? Akkori gépem IDE-s volt és usb-t is használtam. Egyébként nem találkoztam semmi gonddal benne a 64 bites driver szignálást kivéve. Csak azt tudnám felróni neki, hogy nem volt valami gyors.
Mondjuk én különleges vagyok, minden gond nélkül használtam az ME-t is amit itt PH-n kb. mindenki szid (bezzeg az alap 98, na az borzasztó volt)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- weiss: Autó költségek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kérdés, elfér-e egy DVD-n. Vagy ha nem, akkor megy pendrive-ra. De igazából talán csak idén tavaszig, nyárig kell várni. Állítólag tavasszal húzzák ki az optikai kábelt.