Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
vajon miért árulják szolgáltatásként azt, amire törvény kötelezi őket?
-
Tigerclaw
nagyúr
A kinai olimpia idejen tenyleg 1920x1080 volt, szuper kepminoseggel, aztan meg atalltak valami koztes felbontasra, hogy savszelesseget sporoljanak meg nehany csatornanak es borzalmas lett a vegeredmeny.
Ahogy nezem, elvileg tavaly atalltak DVB-T2-re vegre, de nem tudom, hogy a minosegen valo sporolas megmaradt-e es hogy az UHD szoba kerult-e.
-
törölt tag
Vagyis értelmes méretezést fognak megejteni a napi használathoz?
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem gondoltam, volna, hogy az AH ezzel is foglalkozik.
Tudom, nem rajtuk mulik, de johetne mar az UHD-t is tamogato sugarzas is, vagy csak az hogy legyen savszel tobbtucatnyi valos 1080p-s csatornara is. Most is ha lesz olimpia, Europa fele mar UHD-ban nezheti majd, nalunk meg valoszinuleg megint valami 1080p-720p kozotti moslek jon majd amit a TV-k nem tudnak rendesen felskalazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Fotók, videók mobillal
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged