Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a Fermi rendesen megmozgatta a hütöipart.De kell is neki,mert télen befüti a lakást is
-
ddekany
veterán
Nagyobb borda alatt itt konkrétan azt értettem, hogy ha a 03-as bordái hosszabbak lennének... mert hogy úgy néz ki, még fért volna. (A ritkább bordázat amúgy tudtommal mindig előnyös ha a bordák összfelülete adott, persze csak amíg akkora nem lesz a hűtő emiatt, hogy már kínosan férne el a házban. Nyilván ha az elfoglalt térfogatot vesszük adottnak, akkor a sűrűbb a nyerő teljesítményben, HA elég erősen fúj rá a ventilátor... utóbbi viszont zajt is jelent.)
-
stork13
aktív tag
Nem feltétlen. A méretén kívül a bordák sűrűsége is sokat számít. Nem jó sem a túl sűrű, sem a túl ritka. Egy kisebb bordás hűtő optimális borda elhelyezéssel jobb eredményt érhet el. De ez csak elmélet, majd ha megjelenik akkor a tesztekből kiderül mi lesz a jobb hozzá.
-
zola0601
tag
Fasza cuccok!
-
zlutor
aktív tag
Valoban profik - a termekek is, es a 'vevoszolgalat' is...
Anno az alaplapomhoz nem volt jo az aktualis chipset-hutojuk felfogatoja - a Gigabyte nem oda raktaa felfogato lyukakat, mint az osszes tobbi.
A TR-nel rajottek erre, csinaltak arra is jo foglalatot, amit mindenkinek, aki megvette a hutot es szivott volna, ingyen postaztak a szamla elfaxolasa utan. Termeszetesen az uj gyartasu cucc mellett mar ott volt ez is. Mivel en idoben eszrevettem ezt, nekem (is) mar olyat hozott a BA egyik pilotaja Tajvanrol...
Szoval, Thermalright for president!
-
stork13
aktív tag
GTX285-ig és 5870-ig.
Ferminél meg kiderül ha valaki leteszteli.
A kis borda nem jelent rosszabb hűtést. Példának ott van például egy TRU vagy TRUE (igaz, CPU hűtők, de példának jó).
Nem hiszem, hogy javítanak rajt. Terveznek másikat bár kétlem, hogy azt a sok fermi mennyiséget és árat figyelembe véve megérné. -
aram01
nagyúr
nem rossz cuccok
-
skitzoo
senior tag
ien xilence ventim van nekem is és kurva halk és nagyon jó
-
ddekany
veterán
válasz
- = Zk = - #12 üzenetére
Nem az a gond vele, hogy szép vagy csúnya, hanem hogy ésszerűtlen, mint fentebb már valaki ki is fejtette.
Ami a garanciás dolgot illeti... olyan meg ritkán van, hogy az egyedi gyári hűtés közelébe érjen egy normális külön vettel, szóval ez megint a "ne vegyél semmit" mozgalom aktivitásának tűnik. Elvileg megtehetnék, hogy gyárilag mondjuk S2 van valamin... vagy akár csak hogy próbálnak rá "noname" de ésszerű kialakítású hűtést rakni (utóbbi nagyon ritkán sikerül bárkinek is, és akkor a beszerzés nehézségeiről ne is beszéljünk). De talán nincs ezekre elég kereslet, vagy nem tudom mi a gond... Ha én vennék valaha gamer kártyát, ami ugye elve valahol 25e-nél kezdődik de inkább több, tuti nem sajnálnák re plusz néhány ezret, hogy halkabb legyen.
-
Picturemaker
őstag
Nvidiára piros venti!?!?!?
-
Ezzel csak az a baj, hogy az S1 lenyomta a 4850-emen is a GT-03-at....
-
Pepe78
őstag
Elég profi ez a gyártó.
Nem volt még soha egy termékük sem a gépemben, de ezen változtatni fogok. -
Sicilian
addikt
viszont jó széles házikóra van szükség, eléggé túlnyúlik a vidkarin a hűtés
-
Stiky
senior tag
A HR-03-asok miért ilyen "rövidek"? Simán odafért volna pár lamella.
Mondjuk nem értem, azt sem, hogy a GPU-val érintkező blokkból kiinduló heatpipe-ok, miért csak 5 centi után kezdenek el kanyarodni? Hátha 'kiüti' a ház oldalát.
-
Szlopa
tag
válasz
7Heads Drago #3 üzenetére
Viszont fekvő házban a Spitfire-rel lehet grillezni
Csak ráküldöd a fermire a furmark-ot azt had szóljon! 2 in 1 -
7Heads Drago
veterán
Hőcső rengeteg.
A levegő hangját pedig nem tudják úgyse kiküszöbölni. -
törölt tag
Kíváncsi vagyok mit tud ez a gumiborítású ventilátorbelső. Kipróbáltam már jó pár szuperhalknak ígérkező "trükkös" ventilátort, de egyik hangosabb volt mint a másik. Egyedül a fordulatszám levétele az ami megnyugvást tudott okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A passzív hűtés nem oldható meg, de az Xilence új ventilátora akár a méretes bordára is felszerelhető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest