Hirdetés

A Thermalright felkészült a Fermire

Hirdetés

A Thermalright gyorsan reagált az NVIDIA új generációs grafikus kártyáira, és bejelentette, hogy hamarosan kaphatók lesznek a Spitfire, a HR-03 GTX és a HR-03 GT névre keresztelt hűtők frissített változatai, melyek már tartalmazzák a Fermihez való kellékeket. A vállalat segítsége most tényleg jól jön a vásárlók számára, hiszen a zöldek legújabb versenyzői meglehetősen hangos hűtéssel kerülnek forgalomba, amit a vájt fülű felhasználók nem fognak szeretni.

Thermalright HR-03 GT
Thermalright HR-03 GT

Maguk a hővezető csövekkel tarkított bordák egyébként nem változnak meg. A legjobb teljesítményt várhatóan a HR-03 GTX és a HR-03 GT fogja nyújtani, a Spitfire azonban – kialakításának köszönhetően – eltérő helyigénnyel rendelkezik, ami a házban található termékek elrendezésétől függően fontos lehet.

Thermalright HR-03 GTX
Thermalright HR-03 GTX

A hűtéstechnikában jártas cég szerint a GeForce GTX 470 és 480 jelzésű kártyák passzív hűtése a magas fogyasztás és hőtermelés következtében nem ajánlott, ám egy alacsony zajszintű, 12 cm-es légkavaró minden bizonnyal megteszi a hatását. Utóbbi szerepét az Xilence 2CF névre keresztelt ventilátorcsaládjának legnagyobb tagja is betöltheti.

Thermalright Spitfire
Thermalright Spitfire

A 2CF sorozat felülete gumiborítással van ellátva, ami nagymértékben csökkenti a működés közben fellépő vibrációt. A 80, 92 és 120 mm-es kialakításban kapható termékek percenként maximum 1500 fordulatra képesek. Ehhez az értékhez a gyártó elmondása szerint alacsony zajszint tartozik, ám ha azt még mindig sokallja a felhasználó, akkor a fordulatszám könnyedén csökkenthető.

Xilence 2CF
Xilence 2CF

A Fermivel kompatibilis Thermalright Spitfire, HR-03 GTX és HR-03 GT áprilisban kerül az üzletekbe, míg az Xilence 2CF ventilátorcsalád modelljeinek megvásárlásával májusig várni kell. A gyártók sajnos nem számoltak be az ajánlott fogyasztói árakról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés