Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
válasz
Depression #18 üzenetére
Ja, csak amíg egy 1Mb-es trönk kiszolgál 24 párhuzamos telefonhívást, addig, egy 1 Mb-es netkapcsolattal már 5 éve is sírva fakadtál volna. A vezetéknélküli szolgáltatások médiuma már most is majdnem csurig van, és azzal nem teheted meg, hogy behúzol mellé még egy kábelt. Ráadásul ahogy növeled a vivőfrekvencia nagyságát, hogy nagyobb lehessen sávszélesség, egyre csökken a hatótávolság, és olyan jelenségek jönnek elő, mint pl már az eső és a falevelek is árnyékolnak. A Wimax még meg sem érett teljesen, de már most látszik, hogy kevés lesz a sávszélessége, és kb ez a maximum, amit a vezetéknélkül, több km-es hatótávolsággal stabilan lehet szolgáltatni.
-
Psych0
őstag
""nem hinném, hogy a gugli bárkinek is fizet az internethasználatért. Pláne nem mondjuk magyar vidéki isp-knek.
Nem a vidéki isp-knek, hanem ott, ahol a szerverei vannak(gondolom valahol pesten). A kapcsolat mindkét végpontján fizet valaki. Csak azért mert engem vidékről hívnak, furán néznék, ha a vidéki telefonszolgáltatótól jönne egy csekk, hogy engem sokat keresnek az ő hálózatából, és fizessek, mert ezt már nem bírják. Hiszen én azért fizetem a saját számlám, hogy elérjenek.
-
Psych0
őstag
dehát egyszer már beszedték a pénzt a forgalomhasználatért, mert előfizettem a nethasználatra. Sőt kétszer is, hiszen a google fizet a szolgáltatóknak, hogy csatlakozhasson a hálózatukra a szervereivel. A hálózatok egymás közt meg rég ledumálták a tranzitforgalom kérdéseit.
a kábelcsatornák közös használata meg jó ötlet, mert ugye nem akarjuk, hogy az legyen, ami tokyoban vagy szöulban:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest