Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
t72killer
üzenetére
"Semmilyen "rendszerbe" nem épült be a bitkokain a kriptofüggők agyacskáján kívül. "
Ez így ebben a formában megint nem igaz. Már csak ha az F1-et is nézed ott a reklámja. Ráadásul egyre több bankkár, elemző, és egyebek aggódnak azon, hogy egyre több intézményi befektető stb is vásárol belőle, elérhető, magyarul kezd populárissá válni, sőt vált már.
Én mindkét oldalt megnézem, és egyáltalán nem vagyok sem kriptó hívő, sem függő.
"Fizetőeszköznek egy csőd"
Az lehet, de egyes országokban hivatalos fizető eszköz... aztán, hogy mire mennek vele, az majd kiderül egyelőre nagyon bukta a történet... De pl ukránok is fogadtak így adományokat, sőt, ha jól rémlik ennél jóval tovább mentek, legalizálták befektetésként meg ilyesmi.. voltak ilyen hírek is.
Szerintem maga a technológia megmarad, már csak a digitális dollár, euro, huf és jüan miatt is.
Az, hogy a kriptokkal mi lesz később nem tudom. Engem max rövid távon érdekel."Hidd el, senkinek se fog hiányozni."
Lehet... de a világ nem erre halad.. főleg ha megnézem a megát, a digitalizációt és így tovább... inkább a készpénz fog eltűnni, fog sokkal inkább limitálódni - ez egyébként az MNB céljai között is szerepel.Amúgy idéntől rendezték az adózását a kriptoknak, én úgy tudom. Tehát az állam nem a beszüntetés, hanem a bevétel forrásként is tekint rá - ha már létezik. Minimum egy átmeneti időszakra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Jövedelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest