- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Morden24 #110 üzenetére
Azért ez a párnának támasztás engem is megmosolyogtatott...
Én is gondolkodom pl. tablet vásárláson, lenne egy legalább 7"-s gps-m a kocsiba, meg akkor talán lebeszélném magam a kindle-ről, de ott bukott el a dolog egyelőre, hogy hiányozna a netbook-m billentyűzete az ágyból gépelgetéshez...(mert mindkettőt fenntartani túl nagy luxus lenne nekem)
most is az ágyban fetrengek és elképzelve tényleg macera lenne, hogy arra figyeljek minek támasztom (estleg ha van lába azon normálisan álljon a puha takarón), miközben írok...Persze az egészt off-ba tettem, mert semmi köze a topikhoz...
-
attila9988
őstag
válasz
Morden24 #110 üzenetére
Most már túlságosan álmos vagyok ahhoz hogy mindenre válaszoljak, de erre egy megjegyzésedre még muszáj.
Lefekteted magad elé és pá, vagy nekitámasztod a párnának, esetleg egy könyvnek
Kissé nehéz elképzelnem mi ebben a nagyon kényelmes.. Mármint az ágyon fekszel hason, és felállsz hogy a szekrényről levedd a bt billentyűzetet. Felkonfigolod a tabletedet hogy lássa a billentyűt, majd meg akarod nyitni a programot. Támaszkodsz balkönyökkel, megemeled, összetapizod, program elindul. Vissza a párnára, majd elé a bill, és mehet.. Ez röpke negyed óra, 20 perc kínlódás, és még nem csináltál semmit.
Aztán gépelés közben ki kellene választani valamit a menüből, ezért odanyúlsz, és ahogy tapogatod, imbolyog a párnán a cucc, ezért inkább megfogod kézzel, és felemeled. Ez megint tök kényelmes lehet.
Utána vissza, majd beállítod a dőlésszöget. Ezután rájössz, hogy jó lenne ha picit rá lehetne még közelíteni az alkalmazásra, ezért megint megemeled, vagy szerencsétlenkedsz félkézzel.... majd elfárad a könyököd, és egy fél mondatnál nem gépeltél többet, de egy csomót tököltél vele... Aztán ha a hátadra fordulsz, akkor meg nem tudod letenni a billentyűzetet csak a hasadra, úgy gépelni meg nem lehet... ha meg odaülsz az íróasztalhoz és a könyvkupacodból építgetsz tablet támasztékot, az megint piszkosul kényelmes lehet... én ezt komolyan nem értem, de biztos jó...
A többit holnap. Jó éjt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 10
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest