- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Fujifilm X
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
de ez a cikk nagyon tetszik ahogy össze van rakva!!!
epic, grat!!!
-
törölt tag
Reklám és marketing.
-
zsirfecske
addikt
amúgy ha hinni lehet a külföldi site-oknak, akkor a xoomot tényleg mindenben veri
főleg míg a moto nem rakja bele az ígért lte modemet, ha abból valaha lesz egyátalán valami... -
callmeakos
veterán
hát ez................ L(o.O)L
-
anubys1984
aktív tag
Ügyes marketing-fogás. És mivel az emberek nagyobb hányada nem gondolkodik, így akár még működhet is a vásárolók berángatása.
-
Depression
veterán
Gondolom a reklám alján is ott lesz a kisbetűs rész, olvashatatlan betűkkel.
-
Black Dragon
addikt
Haha, már majdnem elhittem.
-
amanoba
őstag
Ez a hír itt Európában, Magyarországon bulvár, nemsok keresnivalója van szerintem az oldalon.
-
David75
őstag
Van a füllentés, van a hazugság és van statisztika...
-
Ez nem megtévesztés. Ha egy iPad x másodperc alatt hoz be egy oldalt, ez meg x/2, akkor máris kétszer gyorsabb - csakhogy ez egy teljesen irreleváns adat. Reklámokba azért jó lesz.
Erről amúgy ez ugrott be:
"Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?" -
FET-MEN
veterán
ez érdekes. kivárom a végét..
-
rep3at
őstag
Ezt a megtévesztést
-
kolosanyi
veterán
válasz
Valentino K. #2 üzenetére
Á az kit érdekel? De x100 %-kal gyorsabb, ez a lényeg.
(#3) HunWarrior19
Nem kell messzire menni. Jelenleg szerintem két olyan gyártó van jelen, akinek a terméke tényleg baromira gyors. Szerintem az a két rendszer az, aminek a sebességét kéne elérnie az összesnek. Akkor azt mondom, hogy jól van. -
Valentino K.
senior tag
Miért egyébként mennyire korlátoznák le, s most kb milyen sebességgel megy?
-
kolosanyi
veterán
Pfff... Ezt a bullshitet! Én meg már épp csodálkoztam volna, hogy mi lett a droiddal, hogy ilyen gyors, mikor továbbolvasva leesik a tantusz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile USA állítása szerint a G-Slate 200 százalékkal gyorsabb mint az iPad 2 és 300 százalékkal fürgébb mint a Xoom.
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Acer Predator Helios 300
- EliteBook 840 G7 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest