Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Köszi a segítséget
Kipróbálom majd anyámnál, de ez lehethogy csak 1-2-3 hét mulva lesz.
Sőt, az a valószinübb, hogy nekem pont nem jön elő a hiba, és kell csinálnom neki bat fájlokat, amiket ilyenkor elindít, és azoknak az eredményét már remélhetőleg le tudja olvasni.De sajnos nem vagyok biztos benne, hogy csak címszerver hiba lenne ez, inkább a modem szar.
De ha amikor rossz a net ráküldök egy "ping www.index.hu"-t és egy "ping <index.hu IP címe>" -t (vagy valami ismeretlenebb oldalt, amit biztosan nem nézett meg), és csak az utóbbi megy, akkor az biztosan címszerver hiba, nem?
Itt a térerő gyengesége biztos nem áll fenn, Bp XI. ker északi része.Talán egy másik modemmel kéne kipróbálni neked is, pl. egy HSDPA-s telefonnal, mert egy haveronak Vodás netje van egy 6120 Classic-al (asszem így hívják, Symbianos, 40-45k körüli áron), és kb. egyszer sem szakadt meg.
A Huawei E220-as van anyámnak is, de már csak név alapján se bízok én az ilyen kínai cuccokban..."a másik hogy lusta vagyok elmenni frissíttetni a modememet" ezt ha bemész egy T-Mobile boltba, akkor ingyen megcsinálják, ugye? És időben mennyi lehet ez nekik, ott megvárható ?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A T-Mobile széles sávú hálózatán megjelent a maximum 14 Mb/s letöltési sebességet kínáló lehetőség.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest