Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem az információ egy fémdrótban halad, nem pedig vákuumban, azaz max c*2/3.
A megahertzes példa nagyon jól mutatja, hogy hogyan működik a (tágabb) iparág: Mindent a megahertzek, sávszélességek adnak el, még soha nem láttam azt, hogy a következő pl. videokártyát azzal adtak volna el, hogy átlagban x+3 MIPS sebessége van, hanem hogy ennyi csillió GHzen megy és erzermilliárd dróttal van behúzva a memóriája. És amikor megjelenik a középkategóriás chip 128 bites memóriavezérlővel, akkor máris jön a következő Vér István, hogy 2008-ban már igazán el lehetne felejteni az ilyen bakfitty vezérlőket, a nélkül, hogy tudná mit is tud..
Új hozzászólás Aktív témák
ph A T-Mobile széles sávú hálózatán megjelent a maximum 14 Mb/s letöltési sebességet kínáló lehetőség.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest