- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakagaijin
tag
Mass Effect-ben van nem-csillagközi változata, ami jobban hasonlít a cikkben leírtra. Egyébként szerintem megvalósítják előbb utóbb. Drónokat már most is használnak légi felvételekhez, dobálható 360 fokos fotókat készítő labda is van .
http://vignette4.wikia.nocookie.net/masseffect/images/8/86/KA_Khalisa.png/revision/latest?cb=20120603193800&path-prefix=de
-
őstag
-
A.tessz
senior tag
válasz Intruder2k5 #41 üzenetére
Ezen majdnem be. ..tam !
-
MODERÁTOR
-
norbert1998
nagyúr
Egészen eddig, Dr. April Fool , azt hittem, igazi
-
mufi
senior tag
Jézusom. Tényleg ennyire torzul az emberiség? Erre van szükség? Jaj, jaj...jaaaj...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
apatyas
Korrektor
Már a harmadánál fortyogtam, és készültem a capslock on MI A F@SZNAK KELL EZ hozzászólásra, amikor az utolsó sornál láttam a szerkesztést, hogy dátum aktualitású a cikk. Annyira el voltam szállva, hogy előtte még a nő nevéből sem esett le.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
FishAir
senior tag
iDontcare
-
veterán
Na ez már kicsit sok,mi a következö őrület?
duree54
-
NandoXXL
senior tag
A szelfi botról is ezt gondoltuk, siker lett. Majd Iphoneról lehet irányítani, mint egy drónt. Ma még tréfa, holnapután a jövő.
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
zozoo83
tag
A következő lépés a seggfi robot lesz
-
Sylver001
csendes tag
35 éve sz.r hangulatom van.
Most már tudom, miért.
- EZ - hiányzott... -
daninet
veterán
nyilván a cikk hülyeség, de a témához visszatérve:
Alapvetően semmi nem működik amit szelfihez terveznek és nem a telefonod. Sok bizbaszt próbáltak már eladni, talán az egyetlen a bot amit még lelkes fotósok magukkal cipelnek.Amúgy ez a robot vmi olyan lehetne mint az éhezők viadalában a kamera
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
persil
nagyúr
"Dr. April Fool "
Ezen a többiekhez hasonlóan én is besírtam Ráadásul lazán elmenne valós névnek xD
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
szab.tam
nagyúr
tök jó.
a szexuális önimádók recskatémának a parkban való kocogás közben is használhatják.
az április 1-i poénok kb annyira sz*ok, mint a kötelező jellegű, töklámpás ünnepi akciók.én arra várok, hogy valakinek végre 1* eszébe jutna április másodikán előjönni azzal, hogy húúúú de tréfás vagyok, de elcsesztem az időgéppel való visszatérésemet.
a lényeg:
ez úgyanolyan sz*, mint a "kellemes lábvíz kívánás" ünnepek idején...****
de hát ezt már többen, többször szóvátettük.
viszont a nagyközönség kihegyezetten várja az aktuális, közhely-beteljesítő akciókat.
zabáljátok bakker...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Runner_fxr
Ármester
Nem lennék meglepve, ha valóban kitalálnának valami hasonlót.
Egyébként engem már maga a szelfi szó is idegesít, hát még ezek a csücsörítős mutogatós képek. Azt se értem mit mutogatnak az emberek ezeken a képeken? Talán azt hiszik a Mara Salvatrucha tagjai vagy mi? Szánalom ez az egész.
-
Alchemist
addikt
Ez azért még mindig reálisabb idén, mint a repülő DeLorean...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
prolad
addikt
Dr. April Fool.Ledőltem a székről
-
tatabike
őstag
Nagyon komoly. Viszont már ott bukott a sztori, hogy arról egy szó sem esett, hogy mi a tök hajtja ezt a vackot és mi tartja a levegőben...
Mondjuk nem lepődnék meg, ha tényleg megcsinálná egy cég a közeljövőben. Még ha nem is teljesen használhatóra, csak annyira, hogy levédjék, mint találmányt, mert ki tudja, mikor válik elérhetővé, hogy egy ilyen kis gombóc órákig a levegőben tudjon maradni...akkor meg majd jól jön ez az ötlet.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
addikt
Majdnem megettem!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
KőkorSzaki
tag
Nő tervezte, Dr. April Fool.
marha jó[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Azelőtt is voltak ilyen fotók akkor miről beszélnek, hgoy terjednek a szelfik?
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
MZperX75
addikt
-
dtracer
tag
Ez a hajó már elment:
Viszont ha már viselhető cuccokra sikerült terelnem a szót...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hiába no, megérett a világ a pusztulásra. Április 1-től függetlenül is...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
imibogyo
veterán
"Dr. April Fool" - ez mekkora
-
pityutool
tag
-
pityutool
tag
A cégek lassan kifejleszthetnének valami facebook-tapaszt is, ami csökkenti a selfie-függők számát (különösen a bolondok napjára való tekintettel)...
[ Szerkesztve ]
Topi
-
atuci
őstag
Dr. April Fool
Valahonnan ismerős nekem ez a nő!
Megvan, a Playboy kihajthatós oldalán láttam...Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
Thrawn
félisten
Ez már alakul, de a TPU-s teszt mindent vitt eddig nálam
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
nagyúr
Óriási plusz pont a névért.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
ROBERTOH
őstag
"Dr. April Fool"
ez a kedvenc aláírásom
-
€uro
őstag
Ipari áttörés? Jézusom!..
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
DR|FTK|NG
veterán
Lopják az ötleteimet.
Okosóra; letisztult, minimalista dizájn, automobil, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogwarts Legacy teszt
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB