- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tskó
tag
válasz
IIIIIIIIIIII #33 üzenetére
// Surface RT jelenleg semmivel sem tud többet nyújtani mint egy Android tablet/Ipad. Ha az x86-os verzió //kijön, vagyis lesznek futtatható asztali alkalmazások, akkor lehet bármit is várni.
Nakkor tegyél fel egy rdp-t az androidos tabletedre és loggolj fel egy win7-re vele, futnak az x86 alkalmazások, csak szart se érsz, mert vért hugyozós tabletről kezelni még a böngészőt is.
-
dfsz34
őstag
Van egy ötletem: adják olcsóbban.
-
flamich76
tag
válasz
sing1ep1ayer #41 üzenetére
És akkor már Lepenye úr kommentjét is olvasd el hozzá:
[http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/03/21/scaling-to-different-screens.aspx] -
sing1ep1ayer
őstag
Nem biztos hogy ez a legjobb hely hogy belinkeljem, de ez egy igen érdekes olvasmány a Windows 8 kapcsán és feltételezem nem lesz átvéve a cikk.
-
dfsz34
őstag
Van egy ötletem, adják olcsóbban.
-
Воланд
titán
válasz
Hisztogram #30 üzenetére
mivel magyarorszagon nem forgalmazzak hivatalosan, ezert tul sok ertelme nem lenne, hogy ha kint lenne.
-
flamich76
tag
Első lépés talán az lehetne, ha nem csak olvasni lehetne ezekről a gépekről a világ elég nagy részén, hanem esetleg meg is lehetne kapni. Ja és nem 4-5 hét várakozási idővel, hanem azonnal, esetleg netről másnap.
Aztán, ha így sem fogy rendesen, akkor lehet árat lejebb vinni.
Volt a MM-nak asus tablet akciója WIN RT-vel. Az akció 3. napján bementem a pólusba és az eladó srác azt se tudta miről beszélek. Aztán nagy nehezen kiderítette, hogy tényleg van valami akció, csak épp a gépek nem jöttek meg. Ellenben vagy 30 féle android tablet kint volt a pulton és csak el kellett vinni.
Érdeklődtem egy netes shopban W700 után és 4-5 hétre mondták a szállítást. Kérdeztem mennyire tűnik biztosnak a 4-5 hét, a válasz az volt, hogy hát semennyire.
Szóval itthon egyelőre csak az ASUS vivotabot lehet biztosan kapni, de az meg eléggé túlárazott.
-
Akula
őstag
vigyék le az árat és bejön az üzlet. hogy nem képesek tanulni még ennyi idő után sem? ami olcsó az kell az embereknek, még ha szar is.
-
IIIIIIIIIIII
csendes tag
A Surface RT jelenleg semmivel sem tud többet nyújtani mint egy Android tablet/Ipad. Ha az x86-os verzió kijön, vagyis lesznek futtatható asztali alkalmazások, akkor lehet bármit is várni.
Szolgáltatás: Ez sem kompatibilis semmivel, csak ha win8ad van. Szoftverkínálat szűkös.
Hardver erő: Átlagos cucc, de az OS eléggé könnyűsúlyú, szóval összhangban van a kettő.
Kialakítás: Prémium külső. Pluszpont.Ár: Annak fényében, hogy egyik tulajdonságában sem tudja megverni a konkurens termékeket, valami nagyon olcsó árra kellene számítani. De nincs így.
Konklúzió: Életképtelen.
-
Microsoft Surface Price Could Drop 38% in Two Months (elemzői feltételezés)
-
Hisztogram
tag
vagy én vagyok hülye vagy még a Microsoft.hu is letagadja a készüléket.
-
Syl
nagyúr
-
Angel1981
veterán
"eredetileg a következő év elején terjesztették volna ki a masina elérhetőségét, de állítása szerint a kereskedők érdeklődése miatt ezt hamarabb meglépik"
Na persze, cöcöcö!
-
spammer
veterán
Lassan minden napra jut egy "nem fogy jól a Surface" témájú hír
-
nyirir
csendes tag
hát igen ennyi pénzért, kinek van rá keresete
-
Cyberpunk
félisten
Első körben árat kéne vágni szerintem
-
Hobbbyt
őstag
Módosítottam, de én akkor se tennék már Tegra 3-at egy ilyen felsőkategóriásnak árult cuccba (amin ki sem lehet teljesen használni az OS-t). Lassan megérkeznek a A15-ös gépek.. (ala Nexus 10) ha azt akarnám, hogy időtálló legyen a cucc, nem tennék bele olyat aminek nemsoká jön az utódja... Szerintem.
-
Szizol
tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Galaxy Note II, Galaxy S3
-
törölt tag
Az év végén bennragadt 2,7milió darabot sorsolják ki a jogtiszta windóz xp-t használók között.
/Aki hajlandó átváltani W8-ra/Tutisiker
vagy légballonból szórják meg vele Európát
-
moma
őstag
"kereskedők érdeklődése miatt"
lol hát persze
-
kcsa
veterán
tessék féláron adni, és nem tudnak majd eleget gyártani.
-
freeapro
senior tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
akad, csak azt nem a microsoft adja ki
-
Inzl
csendes tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Nexus 7, Nexus4, stb., például
Amúgy meg: ADJÁK OLCSÓBBAN!!
-
macilaci78
nagyúr
Akad manapság olyan új termék az IT-piacon, vagy bárhol másutt, ami a várakozásokon felül teljesít? Gondolom, nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A táblagép eladásainak a kereskedők számának limitálása sem tett jót.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest