- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tskó
tag
válasz IIIIIIIIIIII #33 üzenetére
// Surface RT jelenleg semmivel sem tud többet nyújtani mint egy Android tablet/Ipad. Ha az x86-os verzió //kijön, vagyis lesznek futtatható asztali alkalmazások, akkor lehet bármit is várni.
Nakkor tegyél fel egy rdp-t az androidos tabletedre és loggolj fel egy win7-re vele, futnak az x86 alkalmazások, csak szart se érsz, mert vért hugyozós tabletről kezelni még a böngészőt is.
-
dfsz34
őstag
Van egy ötletem: adják olcsóbban.
-
flamich76
tag
válasz sing1ep1ayer #41 üzenetére
És akkor már Lepenye úr kommentjét is olvasd el hozzá:
[http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/03/21/scaling-to-different-screens.aspx][ Szerkesztve ]
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem biztos hogy ez a legjobb hely hogy belinkeljem, de ez egy igen érdekes olvasmány a Windows 8 kapcsán és feltételezem nem lesz átvéve a cikk.
[ Szerkesztve ]
-
-
dfsz34
őstag
Van egy ötletem, adják olcsóbban.
-
Воланд
titán
válasz Hisztogram #30 üzenetére
mivel magyarorszagon nem forgalmazzak hivatalosan, ezert tul sok ertelme nem lenne, hogy ha kint lenne.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
flamich76
tag
Első lépés talán az lehetne, ha nem csak olvasni lehetne ezekről a gépekről a világ elég nagy részén, hanem esetleg meg is lehetne kapni. Ja és nem 4-5 hét várakozási idővel, hanem azonnal, esetleg netről másnap.
Aztán, ha így sem fogy rendesen, akkor lehet árat lejebb vinni.
Volt a MM-nak asus tablet akciója WIN RT-vel. Az akció 3. napján bementem a pólusba és az eladó srác azt se tudta miről beszélek. Aztán nagy nehezen kiderítette, hogy tényleg van valami akció, csak épp a gépek nem jöttek meg. Ellenben vagy 30 féle android tablet kint volt a pulton és csak el kellett vinni.
Érdeklődtem egy netes shopban W700 után és 4-5 hétre mondták a szállítást. Kérdeztem mennyire tűnik biztosnak a 4-5 hét, a válasz az volt, hogy hát semennyire.
Szóval itthon egyelőre csak az ASUS vivotabot lehet biztosan kapni, de az meg eléggé túlárazott.
-
Akula
őstag
vigyék le az árat és bejön az üzlet. hogy nem képesek tanulni még ennyi idő után sem? ami olcsó az kell az embereknek, még ha szar is.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
IIIIIIIIIIII
csendes tag
A Surface RT jelenleg semmivel sem tud többet nyújtani mint egy Android tablet/Ipad. Ha az x86-os verzió kijön, vagyis lesznek futtatható asztali alkalmazások, akkor lehet bármit is várni.
Szolgáltatás: Ez sem kompatibilis semmivel, csak ha win8ad van. Szoftverkínálat szűkös.
Hardver erő: Átlagos cucc, de az OS eléggé könnyűsúlyú, szóval összhangban van a kettő.
Kialakítás: Prémium külső. Pluszpont.Ár: Annak fényében, hogy egyik tulajdonságában sem tudja megverni a konkurens termékeket, valami nagyon olcsó árra kellene számítani. De nincs így.
Konklúzió: Életképtelen.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Microsoft Surface Price Could Drop 38% in Two Months (elemzői feltételezés)
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Hisztogram
tag
vagy én vagyok hülye vagy még a Microsoft.hu is letagadja a készüléket.
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Angel1981
veterán
"eredetileg a következő év elején terjesztették volna ki a masina elérhetőségét, de állítása szerint a kereskedők érdeklődése miatt ezt hamarabb meglépik"
Na persze, cöcöcö!
-
spammer
veterán
Lassan minden napra jut egy "nem fogy jól a Surface" témájú hír
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
nyirir
csendes tag
hát igen ennyi pénzért, kinek van rá keresete
-
Cyberpunk
félisten
Első körben árat kéne vágni szerintem
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Hobbbyt
őstag
Módosítottam, de én akkor se tennék már Tegra 3-at egy ilyen felsőkategóriásnak árult cuccba (amin ki sem lehet teljesen használni az OS-t). Lassan megérkeznek a A15-ös gépek.. (ala Nexus 10) ha azt akarnám, hogy időtálló legyen a cucc, nem tennék bele olyat aminek nemsoká jön az utódja... Szerintem.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Szizol
tag
válasz macilaci78 #1 üzenetére
Galaxy Note II, Galaxy S3
-
törölt tag
Az év végén bennragadt 2,7milió darabot sorsolják ki a jogtiszta windóz xp-t használók között.
/Aki hajlandó átváltani W8-ra/Tutisiker
vagy légballonból szórják meg vele Európát
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
"kereskedők érdeklődése miatt"
lol hát persze
we all deserve a bit of luck.
-
kcsa
veterán
tessék féláron adni, és nem tudnak majd eleget gyártani.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
freeapro
senior tag
akad, csak azt nem a microsoft adja ki
-
Inzl
csendes tag
Nexus 7, Nexus4, stb., például
Amúgy meg: ADJÁK OLCSÓBBAN!!
Nekem kezet csókolnak a csajok a kocsmában B+!
-
macilaci78
nagyúr
Akad manapság olyan új termék az IT-piacon, vagy bárhol másutt, ami a várakozásokon felül teljesít? Gondolom, nem jellemző.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!