Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Valóban azért vettem x360at, mert nem veszek összevissza játékokat 10k+ áron, előbb leszedem, kipróbálom, aztán vásárolok. Ehhez képest a (még) tört x360-amhoz 10 eredeti játékom van már, mert amik megtetszettek, azokat megvettem; a többi játék meg kb együtt nem érte el a 2 óra játékidőt összesen. Emellett támogattam a lemezgyárakat (DL), etc. (csak a nyersanyag volt egy 10es) ;és most fogok cserélni flash nélküli slim360ra, hogy neten is tudjam használni az eddig összeválogatott játékaim.
Emellett PC-re van egy rakat eredeti játékom (dobozos, az újságmellékleteket ilyenkor nem kell nézni); valamint a wowot 3 évig fizettem. (1 teljes árú alapjáték, 2 teljes árú kieg, plusz havi ~3500.
Szóval ezt csak azért, hogy nem vagyok warezpisti, ami megéri az árát, azt akár azonnal megjelenéskor, teljes áron megveszem. Ennek ellenére mondtam azt amit mondtam, ugyanis sokakkal ellentétben képes vagyok többsíkú gondolkodásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japán vállalat úgy látja, hogy a Microsoft és a Nintendo hamarabb ad ki új generációs konzolt.
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows Insider Program
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest