Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
válasz
Elijah Baley #2 üzenetére
Nekem is az a gyanúm hogy left4dead másolatot fogunk kapni de az is meglehet hogy sokkalta jobbat.
-
Én szerettem az 5. részt is, pedig az inkább kőkemény akció mint para... Azért megvolt még a hangulat. Ha most egy LfD kopit csinálnak az nem fog jót tenni a RE névnek...
-
Elijah Baley
tag
Megérzésem szerint a Capcom-nak megtetszett a Left 4 Dead sikere... Könnyen meg is lehet, hogy a Slant Six által fejlesztett Resident Evil: Raccon City munkacím nem is fog tartalmazni offline játék-lehetőséget...
Én sok szeretettel várom, bár ez az új irány.., miszerint a keleti fejlesztők úgy dobálják át a nyugatnak korábbi nagy címeket (nyilvánvalóan üzleti megfontolásból) mint valami megutált mopstohagyerkőcöt..., hát nem is tudom, remélem azért a minőség nem esik tovább a széria kapcsán... -
ferencka
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest