- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Mindig szeretem ezeket a dumákat.
Pl egy i7 3770k + HD 7970 + meghajtók, kérik azért a kakaót.
Mert a mini PC nem mindenkinek kis paneltápot meg low kategóriás alulfeszezett CPU-t jelent...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Benőke
őstag
500W táp? Mi a halálnak bele? Nem sok egy kicsit?
-
törölt tag
válasz SQX_Barto #16 üzenetére
nem vagyok antifan. csak szeretem ha elfogadható a hangja a gépemnek. a shuttle nekem nem tudja megmagyarázni akármennyire szeretné hogy a 40 mm-es ventik csendesek. lehet hogy neked az. nekem bőven az ingerküszöb fölött volt, van és lesz is. a formaterv zseniális, bár sokat nem változtattak rajta eddig sem. számomra akkor lenne instant get ez a gép ha egy kicsit felhízlalnák, nem sokat csak hogy egy 120-as venti hátra beférjen, a táp esetleg oldalról egy rácson keresztül "friss" levegővel dolgozzon, és felejtsék el a 40mm-es ventiket. alaplapokon totál cink ez a daráló nem hogy 500w-os tápban
-
SQX_Barto
addikt
Látom megjött a Shuttle antifan, majd én leszek az ellentábor
Már nagyon vártam ezt a gépet, már csak a dolgaimat kell elrendeznem és csinálok ebből egy szörnyet 3770k-val meg HD 7970-nel.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
ledgeri
nagyúr
ez a kategória mire is való? (barbone)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tacsk0
aktív tag
Nem te vagy egyedul csendmanias! Nagyon zavaro tud lenni amikor 20-30 ilyen gep duborog...
Tapasztalatbol mondom, 20-30 nonem konfig iszonyat zajt tud csapni bugas zummoges minden amit el tudsz kepzelni borzaszto 2 eve nemtudom megszokni, viszont egy isteni csoda amikor HP vagy Siemens gepek kozott vagyok... -
freestailo
őstag
igazán lehetne fekete az egész, nem ez a csúnya fémszín ld. hátlap
-
törölt tag
idővel? mármint bekapcsolás után egyből 500w-os a szentem és van rá 2x40mm venti. a többi borítékolható, ha csak 10%-át fűti el az is sok főleg hogy nagy bordákat nem igazán lehet beletenni, plussz eleve a belső melegebb levegőt kapja. az összes hasonló felépítésű shuttle ház ezzel a "hibával" küzd.
aztán lehet hogy csak én vagyok csendmániás
-
banhammer
veterán
A tápegység ventilátora zavaróan apró.
Esélyes, hogy idővel hangosodni kezd.Teszt lesz róla a péhán?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
lujó55
addikt
soros port?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na, jönnek az Ivy-hardverek most szép számmal
Asszonynak jó lenne, C2D lecserélni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 SUPER, R7 7800X3D, MSI B650 WIFI, G.SKILL 32GB 6000MHZ, SAMSUNG 980 1TB, SEASONIC 750W GOLD
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + RTX 3060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD MSI GAMING RX 6800 16Gb DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest