Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
-=RelakS=- #13 üzenetére
Csak példaként írtam, h annyit is tud, de többfajta profil lesz és 12 V-ot kisebb teljesítményen is tudni fog [link]
3,5" külső vinyók tápegységei is 18-36 W körüliek és 1,5 -2 A elég nekik. Ha ezt lazán hozza a 3.1 a táblázat szerint, az érdekes lesz.
Igen eredetileg a Thunderbolt optikai kábelen ment volna és 100 Gb/s, csal túl drága lett volna, ezért lett végül réz alapú. De állítólag hamarosan jön majd az 50 Gb/s veziója és a 100-ig is eljutnak majd, ha addig még jobban be nem bukik az egész...(#16) tecsu: igen, driver felől én is hallottam vmit. Bár Thunderboltos külső tárakhoz adnak Windowsra drivert [link] , [link]
(#17) nemlehet: ez igaz, de manapság már egyre kevésbé kell nekik, ha a cikk alapjául is szolgáló külső HDD-t akar venni, mivel pl. Seagate, Lacie is szinte teljesen kisöpörte a 2.0-ás megoldásokat a termékpalettáról. Aki meg azon spórol és utána meg nyavalyog, az magára vessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest