Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Hisense LCD és LED TV-k
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #25 üzenetére
Én még az otthoni neveléshez sorolnám a problémamegoldási képességek kifejlődését. Ha egy egyszerű hibaüzenet hatására összeomlik a gyerek, akkor nem sokat tud tenni a tanár.
Nem lehet mindent áthárítani az iskolára. Főként a szülő dolga lenne felkészíteni a gyereket ezekre, de ha a szülő is ütni kezdi a gépet pl egy hibaüzenet hatására, illetve hasonlók, akkor nem fogja megtanulni a gyerek, hogy nem véletlenül jött fel az a hibaüzenet.
Nekem informatikailag analfabétának tekinthető szüleim voltak/vannak, mégis informatikus leszek elvileg. -
válasz
aprokaroka87 #23 üzenetére
Nem érdekli, de csak erre vették fel. Általában ez a története az informatika szakmára jelentkező tanulóknak.
Előkelő helyen szerepel még a "szeretek játszani" meg a "én akarom írni a következő codot"
Ofc, amint kiderül, hogy nem úgy megy, mint a filmekben, rögtön elszáll a lelkesedés.
Csodát ne várjon senki ilyen előzményekkel. -
válasz
aprokaroka87 #19 üzenetére
Nem lattam meg csoportot, ahol az ertelmesebb csapat ravette volna a gyengebb reszleget ilyesmire. Inkabb hagyjak a dolgot, mert ertelmetlennek tunik a probalkozas, heves az ellenallas. Nagyon jol nez ki leirva, hogy az okosabb, halado csoporttars felkarolja, raveszi a gyengebbet, hogy tanuljon, fejlodjon, csak epp ez a valosagban nem letezik.
-
válasz
aprokaroka87 #16 üzenetére
Nem a tanulas rovasara megy. Egyszeruen nem tanulnak, mert nem kell. A csaladi hatter is felelos ezert, egyertelmu. A szelektalas szukseges es hasznos, az osszevont, random osszetetelu csoportok oktatasa szerintem az egyik legnagyobb problema, amit nem is tudnak megfeleloen kezelni az esetek tobbsegeben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Android szakmai topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- New World - az új Amazon MMORPG
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest