Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz waverider #10 üzenetére
nem vagyok biztos, felvasarlas elott nekem nem volt, de barati korben eleg sok amire biztos nem vigyaztak nagyon.
rottenbull: nem tudom, azert a ray-ban polarized (barna es zold) lencsei vannak minimum olyan jok, mint ami az oakley sapphire polarizedemben van.
luxoticaban viszont tenyleg megrendult a bizalmam, a felvasarlas utani ray-banjaim kerete egy ev utan meggyengult. normal esetben 200-250euros modellekrol beszelunk. a legregebbi pre-luxoticam viszont remekul birja.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
waverider
senior tag
a minőség jobb lett azóta szerintem legalábbis azoknál a tipusoknál, amikhez volt szerencsém
amúgy az ilyen mammutcégeknél ahol minden országban van franchise v licensz hálózat tulajdonos ki tudja ki kivel van. a döntés meg úgyis a részvényeseknél van ezek feje fölött.
amig a minőség nekem megfelel, az lehet a tulaj aki akarInformatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tothzoltan #6 üzenetére
Azért az MSI nem tegnap kezdte a monitorgyártást, egy rakás kijelzőjük van (többek közt asszem' az egyetlen 30"-os UW, ami 144 vagy több Hz-es).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tothzoltan
tag
"tegnap olvastam, hogy az üzemanyag is drágul - nem lehetetlen a 600Ft/liter..."
Az hagyján, hogy a cigim lassan szürreálisan 2 rongy lesz, de szomorú tény az, hogy a boltban sört lassan olcsóbban adják mint az ásványvizet. De nem azért hápogok erre mert nem iszok alkoholt lassan 20 éve, hanem azért mert egy kicsit büdös nekem, hogy a nép legális kábítószere nem igazán akaródzik megadóztatva lenni. Az új generáció meg persze ne instázzon, ne gameljen mert az mentálisan káros, de egy ezresből simán be tud b*szni a haverokkal. Ellenben ha nekem egy új gép kell a munkámhoz akkor azért dolgozzam ki a belem egy éven keresztül, és legyek hálás ha egyáltalán lesz raktáron a megálmodott méregdrága alkatrészből, ami még azért szintén nyakon van rakva a vastag magyar adókulcsokkal. ... Mindegy. Rossz az egészben hogy mindenki hápog, hogy minden drága, de valahogy csak elfogy gyorsan az a minden is.I'm thinking different.
-
tothzoltan
tag
De nem is kicsit. Az MSI meg a Corsair monitort tol, a Razer webkamerát, a Deepcol egeret ... és ez csak elmúlt egy hét termése. Mintha a világvége jönne, és előtte gyorsan azt is el kell most adni a marketingeseknek ami épp távolról sem az említett brandek profilja.
Átlátszó is, undorító is.
Nehéz eldönteni, hogy az a rosszabb, hogy ezt próbálják a népre tukmálni, vagy az, hogy azok meg olyan birkák hogy elégedetten meg is veszik.I'm thinking different.
-
zetor2000
őstag
Háttizé. A brokkoli rossz oldalán vagyunk.
Van ugye a kriptodevizákból származó hiány. Tedd mellé a chiphiányt. A réz drágulását. Tegnap olvastam, hogy az üzemanyag is drágul - nem lehetetlen a 600Ft/liter...
És ne legyen drága?Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
törölt tag
válasz tothzoltan #1 üzenetére
Ott a pont.
Én érzem magam lúzernek, mert szerintem nem normális jelenség a 400 ezres középkategóriás VGA. -
waverider
senior tag
közel 20 éve viselem az Oakley szemüvegeit és nekem megérte hosszabb távon az amúgy drága szemüvegekbe fektetni. sivatagban, magas hegyekben, tengeren és gép előtt is bizonyitottak. gondolom ha annyira xarok lennének drágán, már rég befuccsoltak volna a konkurensekkel túltelitett piacon és az űrhajok sisakok ablakvédelmét nyújtó titkos corporate szerződések sem mentenék meg őket. az is örvendetes hogy visszahozták a custom vonalat és a régi formájú kereteket. ugyan más néven, de simán fellehet a régi méltán hires kollekció utódait ismerni. asszem megint időszerű beruházni egybe
a cikkhez kapcsolódóan mondjuk azt azért nem vágom, hogy akár razer v roccat oldalról mit bohóckodnak 35 és 40% -al amikor teljes szűrős lencsék és ernyők is vannak, sőt asszem pont itt a pH! hasábjain olvashattunk olyan monitorról, ami ezt önmagában is tudjaInformatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tothzoltan #1 üzenetére
Mindenki a takaróján túlra nyújtózkodik, mert ki tudja, mit hoz a holnap.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tothzoltan
tag
Az azért kemény hogy a jelenlegi tolerálhatatlan árak mellett annyira virágzik a gamer piac, hogy egy Oakley is potenciált lát benne. Eszméletlen ami a világban történik. A chiphiány, a duplázódott alkatrészárak mellett, a túlárazott perifériák tetejében olyan érzése van az embernek mintha nemhogy nem csökkenne, de épphogy nőne a kereslet - mindenre.
I'm thinking different.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest