Hirdetés

A Roccat "színeiben" debütált az Oakley új szemüvege

A minőségi pápaszemeiről elhíresült kaliforniai vállalat az évkezdéskor megejtett TurtleBeach-kooperáció fáklyáját viszi tovább.

Nem is olyan nagyon régen láthattunk már szemüveget a Razer fémjelzésével, és most a Roccat ugyancsak erre az ösvényre lép, bár jelen esetben az Oakley is be lett vonva az egyenletbe, amely cég a januárban bejelentett, Turtle Beach-csel való sikeres együttműködést követően ezúttal a perifériáiról ismert gyártóval (ami egyébként 2019 óta a Turtle Beach fennhatósága alatt működik) közösködik. A fejhallgatókkal komfortos viseletet prognosztizáló, ProSpecs dizájnú terméket szimplán Metalink Roccat Collaboration/Roccat x Oakley Metalink néven jegyzik, és célkeresztjében természetesen a számítógép előtt hosszú órákat töltő játékosok állnak – vagy épp ülnek.

Hirdetés

[+]

A két szélén Roccat logóval díszített, fehér/szürkében érkező, 133 mm széles Metalink RX keretbe 55 mm széles és 36,4 mm magas Prizm lencséket raktak a tervezők, melyek remek, 40 százalékos kékfény szűrést biztosítanak. A 136 mm hosszú szárak végén Unobtainium figyel, de a mellékelt cserélhető orrtámaszok (szám szerint négy) szintén ebből vannak. Ezúttal ez nem egy angol szóvicc, hanem egy Oakley által levédetett anyagot ír le; gyakorlatilag egyfajta gumi, ami nedvesség hatására jobban tapad, és már 1987 óta kapni vele sport napszemüvegeket.


[+]

A már megvásárolható státuszban lévő, limitált szériás szemüveg 228 dollárt kóstál, és személyre szabott lencsével készül, tartozékként pedig egy vadmacskás motívummal megspékelt hordszütyő jár hozzá.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés