Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvi szinten sem értek vele egyet. Ne kelljen már saját maguktól megvédeni az embereket. Ha annyira hülyék, hogy egy név miatt döntenek valami mellett, akkor had tegyék.
Tipikus liberális hozzáállás. Én meg ezzel nem értek egyet már elvi szinten sem.
Amúgy ez tény, hogy a márkanév hatással van az emberekre. És nem csak a hülyékre, BMW-t sem csak a menőzni akaró hülyegyerekek vesznek. A Renault autók egy részét nem kéne "átcímkézni" BMW-re esetleg? Az mi lenne, ha nem a fogyasztók módszeres félrevezetése -
Tetsuo
őstag
Az elgondolt szabályok nem varászütésre lennének bevezetve, hanem fokozatosan: lenne türelmi idő, esetleg egy startidő, ami előtti márkamozgásra nem vonatkozna. Ahogy a kapitalizmust sem lehetne egyszerre felszámolni (összeomlás nélkül), de lépésenként lehetne afelé haladni.
Az elveidet nem értem. Tehát örülsz, hogy cégek garázdálkodhatnak a szabadság jegyében?
Az emberek nem fontosabbak, mint a vállalatok? Tudom, a kapitalizmusban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest