Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
aRm1n
aktív tag
Nem nagyon értem a felháborodást, két okból: egyrészt aki használja bármelyik szolgáltatásukat (bár nem szűkíteném le csak a Google-ra a dolgot) az elfogadja, hogy az adatokat amiket generálsz, felhasználják. Ki-ki utánaolvashat. Eddig is felhasználták, csak erről most lehoztak egy cikket. Másrészt ott az AOSP billentyűzet, majdnem ugyanezeket tudja, akit zavar, használhatja azt is. Pont csak a Google szolgáltatások hiányoznak belőle, szóval (szerintem) megoldja a problémát.
És még valami: amíg nem készülnek majd állami megrendelésre, az állampolgároknak alanyi jogon járó oprendszerek amik mentesek minden háttérinfó gyűjtéstől
, és amíg az egyszeri ember nem ír magának egyet, addig az van, ami van. Nem hülyítés, nem önzetlen szeretet sem a Google, sem a Microsoft, az Apple de még a Canonical részéről sem. Üzlet, mint bármi más. -
Rodi 4.80
senior tag
Egyre többe kerül nekünk ez az "ingyen" google meg android. Több százezres gyorsan avuló dizájntelefonok, kiegészítők, horror havidíjak, magánszféránk teljes megszállása. Vajon meddig hülyíthető még az ember?
-
"A Google azt mondja, emiatt nem fognak sem gyorsabban merülni, sem lassulni a telefonok. "
Halljátok, ezek feltalálták az energiahasznosítás nélküli algoritmust
@Silenzio : Hát, pl. a bugmentességre, biztonságra lehetne még mindig gyúrni, de az nem biznisz :S
-
Hunmugli
aktív tag
GBoardon van az a felső csík, ahol megjeleníti az ajánlásokat, és ami engem marhára zavar. Én nem használom ezt a funkciót, de az a csík foglalja a helyet

Nem lehet kikapcsolni? És akkor valahogy ebből a buliból is ki akarok maradni, mert engem nem érint. Az egyedüli, tényleg hasznos funkció az auto nagybetű. De néha még az is idegesít
-
szunyika
tag
lesz itt még titkos bitcoin bányászat cserébe a reklámmentes youtube-ért
(tudom nincs értelme, nem kell savazni - köszi)
-
Silenzio
addikt
Igen. Ez legfeljebb akkor üdvözlendő, ha valami fejlesztői program része. Még több adatlopás, és még gyorsabban merülő mobilok várhatók.
Mondjuk várható volt, hogy eljön ez a korszak, már csak az évente kötelezően frissülő termékciklusok miatt is. Az óriási bumm után állóvíz lett az Android, a 2 és a 4 között döbbenetes volt a fejlődés, a 6 és a 7 közt fejből nem emlékszem semmilyen előrelépésre...
-
t72killer
titán
Ezt civilizált körökben úgy hívják, bányász-trójai... Hacsak nem önkéntes lesz a részvétel, külön letöltendő appal, aminek használatáért fizet a gugli mondjuk Play store-os utalványban. Nekem egy telefon kell, amin telefonálni, böngészni és navigálni tudok, a többit hagyják meg a skynetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és amíg az egyszeri ember nem ír magának egyet, addig az van, ami van. Nem hülyítés, nem önzetlen szeretet sem a Google, sem a Microsoft, az Apple de még a Canonical részéről sem. Üzlet, mint bármi más.

a jobb szóajánlás amit kapsz és légy boldog vele