- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Inkább egy rendes flippert!
-
Payskin
tag
Ez marha vicces, hogy a Redditen néhányan úgy kezelik, mintha a PE verzió "újdonságait" kellene majd belerakni a Java változatba. Ahogy azt a Móricka elképzeli. Egyelőre durván fordított a helyzet, a PE elég komolyan le van maradva, hogy csak egy dolgot mondjak: redstone. A Mineconon kiderült, hogy egyelőre ötlet szinten van meg, hogyan lesz redstone a PE-ben, és az sem a következő frissítésben. A konzolos verziókat a Minecon előtt 2 nappal hozták szintre a Javással... szóval, miről beszélünk?
-
shiftac
aktív tag
Akkor letöltök egy aknakeresőt, mert anélkül a Windows nem Windows. Már akkor is majdnem a szívem szakadt meg, amikor XP után váltottam Win7-re és nem volt flipper
-
chipesz
őstag
-
alevan
őstag
Igen. Annyi a hátránya (és azért tartják meg a java-s verziót is) mert a modok nem mennének a PE (Pocket Edition) motorral és újra kell írni őket. Szerintem ez pénzkidobás, a PE motor gyorsabb is, OpenGL-re épül (android, iPhone és konzolok miatt) így Linuxon és Mac-en is futna. Így most két külömböző verziót kell fejlesszenek.
-
caindwan
aktív tag
Igazán csak érdekelne, hogy mit lehetne még "újítani' ezen a játékon. Tetszik ahogy átírják más platformra és a holo lens egyik marketing anyaga, de ez egy kicsit kevés szerintem, hogy a játék újra olyan nagy hűhót csapjon mint amikor megjelent.
Az aknakeresőt meg tényleg nem lehet vele összehasonlítani.
-
gorgo
őstag
"A Microsoft számára a Minecraft felújítása, illetve Windows 10-hez igazítása kulcsfontosságú"
Hátha így vesz majd valaki w10-et is.
Mekkora mérnöki meló lehet amúgy a w10-hez igazítás? Egy extreme engeneering epizódot simán megér! -
apatyas
Korrektor
Hogy a címnek legyen értelme, majd csinálunk Creeper-Sweeper (tm) minigamét. Én találtam ki, küldhetik a jogdíjakat
-
SunMount3r
nagyúr
Nem részletezném, de még mindig nem értem mit esznek annyian ezen a játékon...
No hard feelings amúgy...
-
janos1988
addikt
Annyira sok újítás lesz benne, hogy a kémény füstjét még mindig üvegből vagy pókhálóból kell megcsinálni.
De legalább a bemutatót tartó csaj nagy picsáját sikerült eltüntetni.
-
kovsol
titán
Miért az aknakereső is béta verziós volt mikor bekerült a windowsba és fizetni is kellett a fékész programért?
-
Beri78
őstag
de azért reméljük az aknakereső is benne lesz....
-
parkasz
senior tag
A hivatalok számára külön windows változat készül, amely mellé az Aktakereső nevű játék jár majd
-
alevan
őstag
válasz
MasterDeeJay #1 üzenetére
Igen, ez a verzió a nem Java-s verzió lesz. Ezt a motort használják a mobilos és konzolos változatok.
-
LW
őstag
Ha esetleg átportolják és kap jó grafikus motort, akkor bódottá és köszi Microsoft.
-
macman507
aktív tag
Gondolom a modoknak annyi egy ideig.
Mondjuk egy Yogscast valószínűleg a Java-sat fogja használni, amíg nem lesznek az új verzióra is modok, de lehet tök más fog történni. -
törölt tag
A Minecraft a tökéletes példa az UHD+ felbontás hasznosságára: akkor végre lesz normális grafikája.
-
leviske
veterán
Dehát az aknakereső anno a Windows csomag alap része volt, míg ez egy külön megvásárolandó szoftver. Ennyi erővel a Halo is lehetne az új aknakereső, vagy a Tomb Raider.
-
bteebi
veterán
Ez most komoly? Na ne má'
...
-
törölt tag
válasz
ez a már meglévő mobilos verzió (MCPE) portja lesz univerzális "metro" appként, hogy ugyanaz menjen mobilon, tableten, PC-n és majd Xboxon is. AFAIK, C++ és OpenGL. valahol redditen olvastam, hogy a Javas Minecraft továbbra is lesz.
szerk: megtaláltam egy mojangos emberke irománya -
Blindmouse
senior tag
válasz
Gondolom pápá lesz a Javanak. A microsoft behozott pár code monkeyt akik nem milliomosak még a stock optionsokból. Szóval megírják .netre vagy akármire aminek épp az aktuális cuccukat hívják. Lehet egy kicsit gyorsabban fog futni.
Cserébe pápá lesz az összes modnak bukkitnek, FTB-nek meg mindennek. Megint lehet atomerőmű építés helyett malacot lovagolni, hurrá. -
Ez most értsem úgy hogy dx12-es lesz az mc és végre kidobják azt a grafikus motornak nem nevezhető erőforrászabáló izét?
Ha ez lesz akkor hajrá! Ráférne az mc-re hogy valaki átírja rendesen. Most jelenleg még mindig garázs projekt szintjén van megírva. Szerver oldalára is mehetne kis átírás. (támogatna végre több magot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest